Inställd lektion

har suttit i skolan nu ett tag för att jag var här vid 8 för att min massage lektion skulle börja 10 över. men nej självklart så var den inställd för någon nationellt jävla prov! och våran lärare säger aldrig något sånt till oss. trist men sant! Snart kommer josse och då ska v sitta och skriva på projektet, sååå tråkigt.! sen hem och plugga geografi! hatar prov!! men snart är det äntligen över!  Imorgon blir det utgång om jag inte mår sämre. är as förkylt ögonen rinner och näsan rinner hela tiden, det är så jävla drygt!

Varför måste det vara så fint väder när man ska sitta och plugga?!

/m - ta inte den kortaste vägen ta den vackraste ♥


Sebastian



helt underbart fint text :) ohh i like it!

/m

söt

 Så sjukt jävla söt!




/m♥

En super helg

Helgen började med jobb i fredags kväll sedan var det snabbt hem och fixa sig för att sedan bege sig till förfesten. Senare så begav vi oss till underbar för att dansa rumpan av oss :P Sen så var fredagen över.
 
Lördagen började med käka frulle sedan åka till skolan där alla som går dans var vi skulle dansa några timmar. När det var slut åkte jag med hanna in till stan skulle kolla in ett nytt sol ställe, men vi tyckte det var allt för dyrk så åkte till ett annan där vi solade :) Efter trodde jag inte att det hade tagit men sen på kvällen var jag röd som fan. Sedan var det dags att fixa sig till kvällens 20 års kalas för Niklas. Jag cyklade hem till sofie innan vi stack till festen. Sofie fixade en fläta på mig och sedan såg vi likadana ut i håret  :P Sen var det partaj hela kvällen lång!

Söndagen var dock inte så kul upp och jobba klockan 07,45 :/ men det gick bra det var avslutning så var bara massa lek med barnen !

Nu sitter jag här och ska snart gå ut i det härliga vädret!

/m♥

söndag före måndag

Jobbat innan idag, simskola på Nautilus! På dagens schema stod det klädsim och simma med flytvästar! Det gillade dom.  Ikväll blir det Bio och fika med sofie, anna, amanda och kanske björk . Får se om man håller sig vaken eller om man somnar, just nu lutar det åt att jag kommer somna :P Så jävla skönt väder ute, våren är äntligen här sommaren börjar närma sig mer och mer.   Ne nu ska jag bege mig till tvn för att kolla på när HBK spelar match!

hejsvejs

/m ♥

En lång dag


Idag så har det varit en lång dag i skolan. Började 8,10 med geografi sedan idrott  
sen så skulle alla dansare samlas klockan 13 i danssalen för att öva på våra  
danser. När klockan var sju så slutade vi vissa hade gått tidigare men vi var några 
stycken som stannade kvar till slutet. Så halv åtta var jag hemma, och direkt när
jag kom hem duschade jag och la mig framför tvn för att kolla på HBK - IFK. Efter  
matchen somnade jag direkt, var helt slut. 

image22

                     Hoppas dom ringer idag! :)

                            /m

torsdag kväll

Tränade första gången idag på 1,5 månad. Det gick sjukt bra :D

image21

Torsdag

Igår va det en lång dag i skolan vi stannade kvar och dansade till sju så var hemma halv åtta.. Men det va kul, det kommer att bli så bra! :)  Ledig idag skönt som bara den, men vet inte rktigt vad jag ska göra men jag kommer väll på nått tillslut får jag hoppas.
Är sommaren äntligen på väg? I tisdags var det sjukt fint väder satt ute och solade någon timme, och det va varmt dom faan. Hoppas det blir mer sådana dagar, för det är sommar jag vill ha!!
Igår satt vi och planerade lite till studenten med klassen, det är helt sjukt vad man längtar det ska bli så kul. Väntar på att studentmössan mm ska komma, vissa klasser har fått sina.
Nä nu ska jag gå och äta frukost, ha det kalas!

/m ♥
                                                          
                                                   image20

RSS 2.0