tick-tack-tick-tack

Packning pågår.. puhhh! När blir jag klar?!

Lördag 30 Oktober

Ja dagarna bara rullar på, så har glömt bort att uppdatera här på bloggen. I onsdagskväll var jag ute och åt med tjejerna på Harrys och onsdag= Musikquize man kan säga att det gick sådär för oss! haha. Det var skönt att träffa som innan man far iväg även att jag tror jag kommer att träffa dom ikväll en sväng på stan. För ikväll ska familjen, mormor, morfar, morbror och kusin ut och äta  för nästa gång man är samlade igen är i april! Shit det är länge tills dess.. Jaja så efter vi ätit ikväll så blir det väll möta upp tjejerna för att se vad som händer "in the big city" (not).  Nu har jag städat hela nerdervåningen + damsugit på övervåningen gud va duktig jag är!

Idag hade jag även tänkt hinna med att träffa SOFIE inne sett henne på länge nu, blir ju inte så ofta när hon inte bor här längre :( så det ska bli kul!!

Blir lite "lilljulafton" här idag ;)


Sa jag det att jag och amanda åker på TISDAG!?!?!

Have fun!♥



julkänslor

Shit vilken julkänsla jag fick av dessa bilder från den dagen o denna videon!


A1 på Karl Johan i Oslo

coolt


Spa a la Malin

Tack för en underbar spa kväll hos mig tjejer! :)



some old pic

Lite bilder från sofies besök hos mig i oslo december 2009








GRuppen A1 spelade julmusik på Karl Johan




Lite miniatyr bilder (klicka för att se större)

  

  
    
 





 


Blev några bilder där ja! :) 

God Natt! ♥

en dröm av lars winnerbäck

Godkväll Malmö!  Jag vet inte om jag någonsin sett så här mycket folk.. Det är väldigt roligt att få komma hit och det är väldigt roligt att ni har kommit hit.
Jag har .. inte så konstigt kanske men jag har drömt lite storhetsvansinnigs på sistone. Här om natten så drömde jag att jag var i Moskva på ett statsbesök, och att jag hade tagit regeringsplanet dit. O när jag landade på Moskvas flygplats så möttes jag av protester, det var en väldig massa folk som hade samlats där för att protestera mot min närvaro.. Jag satt där i planet satt kvar i planet och vågade inte gå ut, sen så såg jag hur piloten lämnade cockpit och ansluter sig till massorna där utanför. Det var en väldigt väldigt ensam upplevelse, jag försökte att lösa ett sudoku men kunde inte koncentrera mig alls. Så jag satt där och funderade lite på vad jag hade gjort för fel, eller snarare på hur mycket dom visste kanske. Men tillslut så frågade jag ju förståss: ”- Vad har jag gjort för fel?”  Då ropar dom i kör allihop: ”LASSE allt handlar inte bara om dig..! ” … och sen så vaknade jag!  Och då kändes allting lite varmare, och det var väldigt varmt att få komma hit till Malmö.

Sagt av Lars Winnerbäck i Malmö den 22 Augusti 2010, och det snappade jag självklart upp i mitt huvud! :) 


min bil


Någon av de här kommer bli min framtida bil! Man fick ju lite mersmak efter lördagen på Motorhalland! :D

 






 :)

Klock®ent





Man blir så glad av denna videon, det spritter o sprätter i hela kroppen när man ser den!

♥ ♥ ♥

Shit vilket bra program,
Så mycket bättre




minnen om hur det var


Saknar livet i oslo ibland! när man kollar på massa bilder så kommer minnerna tillbaka hur bra man egentligen hade det! Får ta vara på alla bra stunder man har här i livet, och leva vidare med dom som minnen! ♥



Mamma och mormor på besök hos mig i Oslo det blev en underbar helg ! ♥


sen en tid tillbaka..

Sen en tid tillbaka har jag varit trött Försökt att vara allt på samma gång Så mycket man kan göra och borde och vill mitt i allt så ska man räcka till Sen en tid tillbaka har jag varit tom och försökt att hitta spår som leder rätt Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan och mitt i allt så ska man vara sann Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler och samlat damm på min gitarr För allting jag skriver blir ändå för kort och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort Sen en tid tillbaka har jag varit tyst och försökt att känna efter hur det känns Ja man gör som alla andra och försöker att bli van men jag har tröttnat på att vara likadan sen en tid tillbaka har jag känt mig svag och försökt att vara nån till lags Ja man kämpar för en plats som passar både här och där och snart har man glömt vem man är och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler och samlat damm på min gitarr för allting jag skriver det blir ändå för kort och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär och insett att jag måste börja om Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där Men snart ska jag hitta den jag är Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya kläder Och samlat damm på min gitarr Men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort Ja jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler och samlat damm på min gitarr för allting jag skriver det blir ändå för kort och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort har jag förmågan att glömma bort..







från och med DU..

Underbart! 

 

Fyllo eller FYLLO??

Fan va dom ska supa hela tiden då!!!! Skägg hit o skägg dit!! Kungarna av tylösand !! pff!

Vågar man eller vågar man inte?!

.. ja det är frågan har sett den första filmen och nu kommer film nummer två på bio, men vågar man se den ? :/




date night

På Fredag ska jag äntligen få träffa den pinglan! <3 Då blir det idol och vin mys. Så fredag kväll blir det date med veronica! weiihoo!



Dagen bestod av sista vaccinations sprutan innan resan, sen direkt till stan för att träffa amanda o prata lite resa =)  sen lite träning med emelie o carro!

Snart är det kungarna av tylösand del 7 av 8 , snart är den skiten äntligen slut!!!  sedan blir det nog slänga sig i sängen och lyssna på "kriget är slut" av Morgan Alling hans egna bok om hans barndom.




Fjortondagarkvar

Jaha folkens då var det bara 2 veckor kvar till "the big day" Och imorgon blir det sista sprutan innan resan, sen efter det blir det träffa amanda.

Nä nu ska jag sätta på lite kaffe o skumma mjölk, Love it!

denna eviga längtan!





tecken på sommar



Satt o kollade bland sommarens bilder o hittade många fina bilder här är några tecken på sommar :)

Älska sommaren ♥

 

 

 

 

Pepsi fick även vara med på bild :)


Taking Lives

.. är en jätte bra film som går nu på 3:an! Så kolla på den om ni kan! :) 

:)

Slappe söndag

Dagen började med att köra till Halmstad Arena för där tävlade lillkusinen lisa i gymnastik. Så roligt det var att se alla små tjejer , alla var jätte duktiga!  Tyvärr blev det ingen medalj för lisa men dom var duktiga ändå! Jag är en stolt kusin! :) Så massa bilder blev det med min underbara kamera, fast inte lagt in dom på datorn än det får jag göra imorgon. Så efter några timmar i hallen var man helt slut, tacos när jag kom hem och nu är jag helt slut! Så detta får räcka för idag, nu ska jag fortsätta kolla på ensam mamma söker!



Puss o hej!


Tröttare än tröttast

Idag blev det en mysig lunch på Sandys i stan. Efter några timmars tjejsnack begav vi oss iväg för att köpa ett minnes kort till min nya kamera som skall med på resan..

Nu ikväll har jag hållt på med designen på bloggen och så här blev resultatet, det får duga! jag är som sagt inget proffs på det där! haha NÄÄ nu blir det sängen för mig ögonen är snart fyrkantiga. Imorgon hade jag tänkt lägga fram massa inför packningen, vill vara ute i god tid så man inte sitter med allt kvällen innan utan då vill man bara mysa med familjen! :) Så imorgon får det bli lite mer saker att bocka av på packningslistan. På kvällen blir det födelsedagsfirande för brodern och hans tjej, o kanske en sväng på stan på natten. Vi får helt enkelt se hur kvällen slutar.

NATTA FOLKENS! ♥





Lunch time!

Klockan 12 blir det lunch med min snygga underbara vän BELLA som jag saknat mega mycket. Ska bli så skönt att få träffa henne nu innan man ger sig ut på sina äventyr :)





TjipppTjopp! ♥


sweet dreams




GOD NATT♥


bakom mina solglasögon..



Konsten att älska


GRATTIS

GRATTIS ÄLSKADE BROR!














Lite gamla sköna bilder :) Grattis igen!


Fotografering i steninge

Här är några bilder från dagens fotografering med Emelie och Caroline :)




































Tisdag

Då är det 3 veckor  alltså 21 dagar TJUGOEN dagarkvar till avfärd! :D Nu rullar dagarna på precis som dom ska.

Imon blir det träffa emelie och sedan köra ett affro pass :)  Längtar så sjukt mycket till fredag.. SAKNAR DIG!  Mer kan jag inte säg hihi

Nu blir det Godnatt för mig!

Träning!

Nu skall jag strax bege mig till gymmet och där blir det Core och Affro med Carro :)  så nu jävla ska vi bränna fett!

Tjingtjong!

23 dagar kvar



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Damn



Så här ser min framtida man ut! (mannen med svart kavaj)  =)   sjukt snyggt när killar har sjal till kavaj på detta viset!

10-10-10

Idag är det en cool dag det är den 10 oktober 2010 tänk o fylla år på en sån dag. Har Precis varit på Ica och handlat lite godis, behöver lite sockerintag! Var läängesen jag åt godis.




Imorgon kl 09 skall jag cykla in till min fina underbara vän Evelina för att gå en promenad och för att sedan äta frukost ihop. Det var ett tag sen vi käkade frulle tsm saknar de! Saknar tiden i oslo, även att man hade det lite jobbigt ibland och små tjafs men det får man väll leva med det kunde även ha hänt här hemma i sverige! Hade tänkt ta mig till oslo kanske nästa söndag för att stanna till tisdag för att hälsa på josse o Co. Pratade med josse för nån dag sen o d längtade jag tillbaka så sjukt mkt :) hhaha OSLO JAG SAKNAR DIG!!

Huvudvärken har kommit tillbaka nu ikväll.. tror det är malaria tabletterna som spökar! =(


hemmakväll

Det blev en hemmakväll denna lördag, men jag klagar inte rätt skönt faktiskt. Ligger och kollar på P.S. I love you ♥ nu på 4:an.

Hej hopp nu ska jag fortsätta kolla!  


grillat är godast

Dagen började med illamående o lite huvudvärk, men det fick jag stå ut med. Så efter en dag med massa slit ute i trädgården med pappa så förtjänar man det här. Så grillen åkte fram igen, efter ett tag inne i garaget. Kanske att man hinner med någon grillning till innan man far iväg, för idag har ju vädret varit helt underbart härligt! Sommar känslor igen o hur underbart ät inte det!? :)  Så fler sånna dagar tack!




♥SOMMAR♥

-
24 days left! :)


tigerbalsam

JAA, mina favoriter är fortfarande med i IDOL! :) Tur sassa åkte ut gillade inte henne så mycket så det gjorde mig inget. Nu ska jag smörja in min panna med lite tigerbalsam mot min huvudvärk, sedan läsa denna boken och den är så bra. :) Älskar läsa självbiografier!




nedräkning





25 dagar kvar! ♥


gymgymgymgym


Nu blir det en sväng till gymmet, så man piggnar till lite! :)
 


ikväll blir det fredagsmys framför idol :) woohoo hejja linnea och Olle!

"covered in leather and gold.."

Säger bara BRUNO MARS vilken kille!!
 
 
 




Han kan det där med musik asså! ♥


där jag hör hemma..

Då var det dax för lite tennis träning med Pappa o min farbror och Peter. Får hoppa in och hjälpa gubbarna när det fattas folk! Snäll man är. Detta blir andra gånger jag spelar på över 1 år! Efter resan får jag ta tag i tennisen igen för det är så sjukt kul :)  Tänk att tennishallen var nästan so mitt andra hem i måånga år.. så när jag är där så känner jag mig som hemma!






supernanny

Imorse bakade jag scones, var jätte länge sen jag åt det så det var på tiden! Mätt det blev ja och det är jag fortfarande. Ligger och kollar på supernanny helt sjukt program, fattar inte hur barn beter sig ibland! men tänkte ta en powernap nu för ibland känns det som jag somnat till! så det kan jag nog behöva :)




just the way you are

Då var det strax dax för mig att sova men tänkte först tala om att jag fixade resedagboken idag så där kan ni också följa min och amandas resa. malinbengtsson89 heter jag där!

En sak som jag tycker är jävligt tråkigt är att jag troligtvis inte kommer att träffa den här underbara tjejen innan resan. Saknar henne enormt, Bella det är tomt utan dig! Hade hoppats på att åka upp till stockholm innan, men vem vet kanske hittar nått billigt sätt att ta mig dit :)

Hade även tänkt att åka till oslo innan men det ser inte så ljust ut  :/ men får se! Saknar tjejerna på Bogstadveien 50 :)

  


Bella och jag på poolparty i somras!


sommar bilder från takterassen i oslo!




Emelie och jag på taket i oslo.

Imorgon blir det Scones till frukost MUMS!  I oslo gjordes det ett X antal gånger tex med den här tjejen på bilden!

Och med det säger jag tack o hej!


27 dagar kvar..


2 November börjar mitt äventyr!

 


 


"vill ha sanden mellan tårna.."
Längtar <3


RSS 2.0