Kladdkaka

SÅ var kladdkakan klar och skall snart ätas upp skall in till grannarna en sväng och vara trevlig. Sebastian flyttar hem imorgon så får säga hej då till han med..

Helgen som varit har jag och det tre andra svenska killarna på jobbet tillbringat i Tønsberg. Där skulle vi göra lite ombyggning i butiken flytta avdelningarna Bil, Kemi, Verktyg och Bygg och det är inte så lite heller haha. Så vi steg upp tidigt lördag morgon för att ta tåget innan klockan 8 och är där efter nio. När vi kommer dit har vi fått fel information av Egil (vår chef). Alla de andra som skall vara med skulle komma  kl 15.00 då vi med skulle varit där men eftersom vi fått besked om att åka tidigt tog vi det tidigaste tåget. Så timmarna där imellan tillbringade vi i den lilla stadens centrum kollade lite kläder men blev inget köp för min del. Sen blev vi hungriga o efter ett jädrans letande efter en restaurang som var öppen, hittade vi tillslut en amerikans inspirerad restaurang där det blev en hamburgare och den var sjukt god. (biltama betalade självklart haaha) ;) Sedan bar det av till Quality hotel där vi slappade killarna hade ett tum o jag hade ett. För min del blev det en timmes sömn som resulterade att jag bara blev ännu tröttare. Sedan satte jobbet igång och vi höll på till halv ett på natten.  Sen en öl på hotellet (själklart stod dom för det med) som alltid hihi.  upp halv nio för att äts frukost sen var det jobb till 23 sen bil hem sen sov man gott!

Nu ska jag hämta en tröja för det är jädrans va kallt vi har det i lägenheten! brr kanske tillomed Raggsockar?! :)
Imorgon blir det jobb till 14 sedan banken sen lite film på kvällen hoppas jag. Lördag blir det jobb sen en lugn kväll! Kanske packa lite med för det är ju bara 10 dagar kvar.

Om en vecka kommer julpyntet upp på biltema julgranen har redan kommit upp ;) Nu börjar julen ta fart!

Pusshej er älskade tjej! ♥

                  - Långa nätter, där ute finns en värld av långa nätter
                 och jag sitter vid fönstret i mitt rum och blickar ut över stadens alla ljus

              Där går någon för att bara vara utan att förklara varför kärleken tar 
                    när man älskar med varann på ett sätt som bara någon kan
                                                                                   ♥
 


magiskt



Så sjukt bra är det! fett imponerad!

och här har vi en 13 årig kille som chockar jury och publik...



Evve är här hon har varit här sedan i tisdags.. men hon åker hem ikväll vid 23 men hon kommer nästa vecka igen haha! Och snart flyttar vi om 17 dagar då smäller det!

Hej hopp solskens snopp!


puss på er!

Älskade vänner här kommer två underbara bilder!





och här är lite annat ögongodis :)

 



PUSS och GODNATT!!


Idag fyller Brorsan år med! GRATTIS för typ 4e gången.. :P





opps! har visst haft mycket att göra ..

Jaha va har nu hänt sedan sist.. ?! Minns inte riktigt så vi tar det från helgens händelser, fredaagen slutade jag redan tre så hade mycket tid  att göra ingenting på bara tog det lugnt hemma. Tanken att man kunde sova ut dagen efter var helt underbar, sov till tio för jag och emmie skulle ta en runda på stan i det fina vädret, men lite kyligt. När jag öppnar dörren så står hela "grannligan"  + jonte, rasmus och jocke som flyttat hem o några till, dom skull också ta sig en sävng ner till byn. Så vi traskade nere på bryggan där solen lyste och lukten av rälor blev allt större ju närmare båtarna man kom urgh..!!  Blev en snabb visit med killarna på Steen och ström, för jag skulle möta upp emmie.  Efter någon timme strosandes i affärer beslöt vi oss för åka hem emmie skulle träna o jag va kalas hungrig.  Tjejerna skulle hem till mig på kvällen för vi skulle på fest inne hos Fidde och Co. För Sixten fyllde år så där var det fest tills högsta hugg. Och jag hade kjempekul hela kvällen skaka rumpa o köpte billig dricka ;) haha

vi var först hemma hos dom sen gick nästan alla till gamla Cosmo minns inte namnet. Emmie o fanny gick int med ut så johanna o jag var där men johanna gick hem efter ett tag, så jag blev själv kvar men hade as kul.  Sen  blev kvällen fortsatt bra och mysig med underbart sällskap!

Söndagen spännderades i soffan där det varierade med sömn o film! ska sova nu behöver vila ut lite till ;)

till helgen blir det jobb i tørnsberg! kalas kul. lite ombyggning ska vi göra!

PUSS o GODNATT!

Nu är det dax!

Äntligen skall jag ta bussen till bussterminalen för att möta Mamma och Mormor som skall hälsa på mig i några dagar! Myspys ♥  Får se vad vi hittar på denna gången sist var ju Pappa och morfar med. Men imorgon åker pappa till Scottland, och morfar orkade inte mne han ville! :) Synd ! Veckan har gått bra och fort, jobbat 9-17 som jag skall jobba nu några veckor framöver äntligen ;) 

Dålig uppdatering från min sida.. I fredags var det tårta och pölse  tårtan var för att det var Bella och jessicas sista dag på Biltema! ;( puhh..  Och i lördes var det fest hos dom, blev en lyckas kväll massa skratt,alkohol, och en del tårar med från min och bellas sida ;( kommer sakna dig hjärtevän!  Men kommer ju hålla kontakten under de 7 månaderna det är en sak som e säker det snackade vi oxå om! Kvällen rullade på och vi tog taxi till Yatzy där vi befann oss till stängning och jag och bartendern hade vatten krig haha fy fan va kul. sen inom burger king sen  gick  jag och linda hem till mig och somnade gott!

Nu måste jag kila! pusshej!


RSS 2.0