halliihallåå igen

sitter och tittar runt på nätet och kom in på tattueringar och hittade den här sjukt snygga. Blev helt förälskad i den. och även den andra som jag lagt upp.. eller två st är det iof. 

   





Skulle bara lägga ut de bilderna.

m♥

Ännu en dag och man är förkyld

Jahadå då var man genomförkyld igen.. har varit lite smått innan, men idag är det värst utav de dagarna. Har haft huvudvärk vid mitt vänstra öga vid tinningen hela dagen och täppt i näsan så jag kan inte andas genom näsan och det värker i mina bihålor så fort jag gör det minsta lilla..  :/ vet inte riktigt vad det är som spökar. Orkar bara inte med det! Och det är så jobbigt att man bara får ta nässpray 3 gånger om dagen, och så är det snart slut. så jävla perfekt!

Har jobbat i dag på Andromedas Barnhage där jag va på småbarns avdelningen. Och det är helt sjukt va världen är liten ibland. När jag kom till dagiset så var det en kille som jag fick en sån känsla att jag kännde igen han men han snackade norska så tänkte inte mer på det. Men sen så snackade vi lite när vi var ute och lekte med barnen, så frågade vart jag kom ifrån och då pratade han svenska. Så berättade jag att jag var från Halmstad och jag frågade samma tillbaka han berättade då men en förvånad min att han också är därifrån, sen undrade han vilken skola och jag svarade Sannarp på den och lika förvånad som på förra frågan sa han att han med gick där. Han sa att han gick samhäll idrott och då sa jag förvånat att jag med gick det och det var det jag tänkte när jag såg han första gången att han såg bekant ut. Han är gymnast och hade Peter Bengtsson i Specialidrott precis som jag. Så förstår ni nu att världen är liten?!

Sen finns det ju vissa personer som kan förändras på en sekund. Säga massa saker som inte alls stämmer och massa skit. Fattar inte!? Men Men sånna finns det gott om här i vår lilla vida värld!!

Här kommer lite roliga klipp när man kollar på de här blir man alltid på bra humör :)
Och saknar att kolla på Big Brother så sjukt haha alla dessa skandaler och intriger och pakter..






Haha det Peter och Jessica gör i de två klippen jag har här är så jävla klockrent!

Nej nu ska jag nog snart gå och lägga mig men innan dess ska jag följa pappas tips att stå med huvudet över varmt vatten med en handduk över sig! Så gjorde man förr i tiden sa han, så det borde väll funka nu med?!

Matilda hon är också sjuk så vi har det kanon bra just nu! jippiieeeeee .. NOT!

- Tack Linn för du lagt ut lite bilder på huset på bloggen :) Äntligen!
- Tack Denise för du la ut videon på er dans igen!  =)

Hej hopp i lingonskogen
m♥


Tisdag

Hallihallå bloggen!
Då va det dax igen, klockan har nu slagit elva och det är dags och sova skulle gjort det för en stund sen men fixade lite på datorn först.
Ska jobba imorgon 08.30-16.00 :D  så efter det hörs vi nog igen. Här kommer fina låtar :)


 




Nu ska jag sova!
Puss
m♥

En hyffsat lugnt helg

Jaha då var denna helgen över. På onsdag har vi varit här i en månad och tiden går så snabbt, fast känns som att vi har varit här ännu längre. Jag har jobbat en hel del nu var ledig i tisdags bara och det har varit kul att vara på lite olika dagis. Får säker jobba imorgon också, hoppas det iallafall. I fredes gjorde vi ingenting typ matilda jobbade och det vara bara vi två hemma så vi kollade på så ska det låta sen kollade vi bara på tv och lite sånt tills det var sovdax. Sen va det upp och hoppa igen när vi fick besök vid halv fem =)  Igår gjorde jag och Josse hemmagjord pizza det var så sjukt gott min iallfall :D em hemmagjord hawaii blev det. Josse hade en konstig blandning med tonfisk och svamp. Men hon tyckte det va gott och det va precis så det skulle låta. Vi låg och kollade one tree hill hela kvällen igår tills jag inte klarade av att hålla ögonen öppna längre. Idag så steker solen ännu en dag här i olso och ska nog till Bella och Jessica senare för att se hur dom bor. När mna sitter och tittar ut över vattnet så ser man båtar som bara glider fram så jävla härligt det är att kolla ut. Nu längtar man så sjukt mycket till sommaren! Blir kanske att man går en sväng ner till aker brygge med å träffar bella där :)  Kan ju inte bara sitta inne hela dagen och kolla på one tree hill.

Här kommer bilder på min pizza och en bild på josses pizza.
   josses-->

Här kommer även en bild på josses lilla potion där hon sa "jag vet att det ser mycket ut men det är det inte för salladen tar stor plats" haha jag ba garvade åt henne och va tvungen att ta en bild för hon äter som sagt en hel del den lille tösabiten!
 


ska fixa mig nu för ska träffa bella om en stund nere vid båtarna!

m♥


jobba

idag ska jag åka och jobba igen! Ska till ett nytt dagois idag stine ringde och kollade om jag kunde jobba torsdag fredag :D  så nu måste jag åka strax!

Pusshej

m♥

Stekt i solen idag!

♥Idag vaknade vi upp med sol på Munkedamsveien. Åt frukost sen in i duschen sen gick matilda med mig till banken. Så nu har jag fixat norskt konto, så nu kan jag börja bli rik. En stund senare var jag, matilda och linus på SGS (vårt förrra jobb) och lämnade skattekort och kontonummer.
Vid två tiden så var jag på intervju på grata, det gick bra vi skulle höras av igen. Hon sa att det kommer vara jätte dött med jobb under påsken så att jag skulle vara förberedd på det. När jag komm hem sen så hämtade jag mina två sambos linus och matilda för att sedan traska ner mot aker brygge och ett café. Vi satte oss i solen och tog en äppelkaka och en cappuccino och det var smasken =) där satt vi en stund tills solen inte värmde något mera..  och nu har jag suttit på samma ställe ända sen vi kom hem, har väntat på att Robinson avsnittet ska ladda klart och nu är det färdigt. Så ska kolla på det nu!

Här är lite bilder från idag glömde bort att ta bilder, så har bara från fikan!

             

m♥

Upp och hoppa nu ska jag jobba!

De ringde nyss och undrade om jag kunde jobba idag på ett annat dagis! självklart sa jag så nu ska jag fixa mig är hemma vid 17 igen hörs då!

m♥

Trött som bara den!

Godmiddag!

Och jag är fortfarande trött, känns som att man sover bort dagen fast var ändå uppe normal tid va uppe vid tio och sen så gick jag ner till mattan så kollade vi på Twilight på hennes dator. Nu så sitte rjag här i min hörna på rummet och göra inte alls mycket ska nog snart kolla klart på patrioten som jag började kolla på igår. Sen måste jag LÄSA i min bok den börjar ju bra så vill fortsätta i den =)  Ikväll så funderar ajg på att göra pizza. Sen någon dag så ska jag baka frukost gifflar är så sjukt sugen på de.

I fredags så jobbade jag, vi var ute och lekte med barnen hela dagen och en tjej som heter Josefine fyllde 6 år så det firades med glass. Sen så satt jag och gjorde en födelsedagskrona till en annan tjej på dagiset som hette Aileen för hon fyller år idag så det skulle firas imorgon. Så där satt vi och pysslade över en timme..  =D Ska jobba på onsdag med för dom skulle ha nått möte så dom behövde en till som va där. Och kunde hända att jag var tvungen att jobba imorgon om hon som varit sjuk fortfarande är det. Men det vet jag hon skulle höra av sig isåfall. 

Sen när jag kom hem så var det bara att fixa sig till kvällens partaj hos oss på Munkedamsveien. Vi var 16 st hemma hos oss sen så blev det stan. Där vi försökte komma in på sirkus men icke sa nicke, sen så gick vi runt lite men beslöt oss sedan för att gå hem men josse försvann så det var bara jag och Matilda så när vi skulle gå hem så kom vi förbi Hard rock café där vi gick in och var där en liten stund sen blev vi hungriga och gick till Burger King. Sen så bar det hem, och vem var hemma hos oss då ?? Jo självklart så var Erik där, men han gick sen när han fick "vinken" att han skulle gå. För vi ville ju sova.
Igår var man seg som ett berg, men ändå pigg emn senare på kvällen så höll jag på att somna men sen hoppade jag in i duschen och vaknade till för vi skulle till Johan på middag. Han bjöd på fläskfile i svampsås och potatisgratäng. Sen en liten stund efter maten så skulle vi hem men vi åkte till en fest för att kolla lägen men det va så sjukt tråkigt så åkte hem en liten stund efter.

Så har helgen sett ut här för oss :P  idag händer det inte alls mycket. 
 
Nu pratar jag med mami ♥

Jag vill åka till Bulgarien nu! Dock inte så jätte långt kvar tills vi ska åka dit och jag längtar som fasiken.

Bilder från helgen det kommer har bara inte lagt in dom på datorn ännu..

m♥


Torsdag

Jobbat idag, och nu är jag jätte trött.. Det märks att man har börjat jobba, man är inte lika pigg på kvällarna längre hehe.

Idag har det varit helt underbart väder ute. Har dock inte så mycket att skriva om för på dagiset har vi bara varit ute och lekt hela dagen och jag har funnit min bästis på dagiset och hon heter Mari. Så sjukt söt och go. I dag fick jag även moccaruta, för en tjej i personalen fyllde 21 år idag så hon hade med sig det till oss vuxna. Och imon blir det glass för då fyller josefine på dagiset 6 år. =) 

Nu ska jag lägga mig och läsa min bok :)

Imorgonkväll blir det nog lite folk som kommer hit.

m♥

Onsdag

Tjenixen!

Idag har jag jobbat på ett dagis! Dom ringde mig vid halv åtta imorse och undrade om jag kunde jobba idag vilket jag självklart tackade jag till. När hon hade ringt så ringde hon igen för att se om jag kunde jobba ända fram till Fredag =) Och det är jag glad för! Sen ringde hon återigen för att säga att jag skulle ta med mig badkläder, för dom hade hört att jag hade jobbat med simskola. Så klockan 09.15 så var jag på plats på dagiset. Sedan 20 min så bar det av mot idrottshallen där halva gruppen skulle ha gympa och de andra leka i vattnet. Så jag var med den halvan som var i vattnet. Men jag var ju inte själv utan vi var fyra vuxna. Sen så var det ombyte för att ge bege sig hemåt men innan vi promenerade hem så var det dax för lunch då kom deras lunchboxar fram och mina mackor! Sen gick vi en timme hem, när vi skulle till badet så åkte vi T-bana. Så vi var tillbaka lite innan tre, sen var vi ute hela tiden och lekte på dagiset tills jag slutade 16.30

Nu är jag trött som en kamel! Åt när jag kom hem, men ät hungrig igen, så ska nog göra fruktsallad. =)
Och snart så kommer Matilda hem utan sin tandställning det ska bli spännande och se hur det ser ut!

Hej hopp gummi snopp!
m♥

Soliga Tisdag

Solen skiner även i Oslo!


Idag vaknade jag och josse utav strålande solsken så det var upp och hoppa, och ringa lite samtal först angåenge jobb. Sen på med joggingkläder och ut i solen för att springa en runda på morgonkvisten. Vi Sprang samma runda som vi gick sist, och på vägen tillbaka så ska Color Line båten lägga till i hamnen! Och självklart står vi och kollar när den lägger till! Guv va Titanic båten måste varit stor, för jag tyckte att denna var stor! sen så var det äta frukost och kolla film.

Sen så åkte jag med joss när hon skulle handla, sen hem och lämna sakerna sen ner en sväng tillbanken och aker brygge. Men självklart så var banken stängd. Så det blev lite foton istället runt om i området :) När jag varit hemma ett tag så ringer min mobil, och det var Bella som ringde för att se vad jag gjorde och jag har ju inte nått kul för mig så Bella och Ella kom en stund senare för att kolla in våran lya, sedan var det massa snack om allt möjligt tills att klockan blev matdax!

Det va kul att träffa bella igen för det var ett tag sen vi ågs sist och ännu mer ska vi ses, det lovar jag, nästa gång ska jag till dom för att se hur dom bor.  Och det ska bli spännande.

Nu sitter jag och kollar på Mästarnas Mästare och försöker hejja fram min favorit Erica! Pratade precis med födelsedagsbarnet Maja som idag fyller 4 år! Paratade även med farbror liffa och Annelie skönt att få höra deras röster också =)  

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer men en sak som jag vet att jag ska göra, det är att söka massvis med jobb! ;)

Lite bilder från idag i solen.
           


Måste kolla på programmet nu, det är ju spännande!

Tjollahopp!
m♥

Måndag 16 Mars

Godkväll!


Nu är det strax dax för läggdax! Tänkte bara lägga in ett kort inlägg så man gjort det idag också. Idag har det inte hänt så mycket har "stor" handlat med linus idag. Fast det blir ju inte så mycket men iallafall så man slipper att springa och köpa nått hela tiden. För då  blir det att man köper sånt man inte ska ha. Så nu har jag till hela veckan! Jag och josse har även ringt till bemmaningsföretaget som vi var hos i fredags, men där var det inte mycket krut dom sa dom skulle irnga igen under dagen men icke sa nicke, det slutade med att vi fick ringa igen men då var det stängt, så det blir upp tidigt imon och ringa till dom och även kolla det med dagis!

Nu ska jag lägga mig i min sköna säng och söka lite jobb sen läsa sedan nana!
Pratar med mamma, men vi ska nog också avsluta för att det är läggdax!

två bilder på mitt rum, min sov hörna där Maja och lisas teckningar hänger + mina foton.

    

God natt Sverige/Norge
puss
m♥

Härligt vår väder!

För en stund sen kom vi precis hem efter en lång runda i det härliga vår vädret, tror vi va ute i 1,5 - 2 timmar.  Vi gick längst med fjorden där alla båtar liger. Sen gick vi förbi Kungens sommar hus och hans stall, en riktigt fin utsikt där. Vi såg även massa ankor som låg och guppade vid båtarna och vi satt även och solade lite. Nu ligger jag i min säng och slappar tänkte lägga mig och läsa blev så jäkla trött efter jag ätit min soppa innan. Ikväll är det beck med norsk text =D Undra vad som händer imon? Får man jobba något tro?! Man kan ju hoppas på det bästa ska ringa dom imorgon för att kolla om jobb.

Annras händer det nog inte så mycket, ska ringa ett bemmaningsföretag för att boka intervju i veckan också. Jippi!

På tisdag fyller min kära kusin 4 år!  Weehoo!!


Här kommer bilder från våran promenad
klicka på bilden för att se de större!





m♥


Söndag = 2 veckor

Idag har vi varit här i olso i 2 hela veckor, känns dock som att man varit här ännu längre..  Igår var vi bara hemma och slappade framför Melodifestivalen, men det slutade inte som jag hade trott. Trodde att måns skulle vinna faktiskt, men icke sa nicke här kommer en opera sångerska och tar hem hela skiten. Idag är det ganska fint väder här ingen snö och slask iallafall :)  Igårkväll innan vi skulle sova så masserade jag och josse varandra i 20 minuter var. Det var så jävla skönt vi ska börja göra det oftare för det är nått som man behöver.  Nu ska jag kolla på Ensam hemma och sen efter det läsa lite i min bok =)

Igår när EMD uppträdde så kom jag och tänka på hur lik han är Colin Farrell. Eller vad tycker ni?

   
Hörs senare under dagen, hejhopp!

m♥

Melodifestivalen

Nu har vi alla precis ätit klart! Tror att josse också är klar nu men man vet aldrig med henne ;)  Jag åt  kycklingfile och pommes med bearnaise sås :D och det var MUMS!
Nu börjar strax Melodifestivalen och vi sitter bänkade i våra soffor. Bara inte caroline af ugglas eller hon som sjunger opera vinner för det vore värdelöst! hur skulle det se ut sen i Eurovision song contest, inte bra säger jag.

Nu börjar det!

m♥

Lördag

Hola!

Igår var vi bara hemma och tog det lugnt satt och kollade på tv hela kvällen tills ögonen inte orkade vara öppna längre.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer kanske drar ner en sväng till stan så man kommer ut och rör sig istället för att bara sitta hemma. Snön verkar dock aldrig försvinna här i Oslo, när det väl är på väg att försvinna jo då kommer det bara ännu mer. Men nu får det vara nog tycker jag. Är trött på all slask som finns överallt.

Nu ska vi nog städa lite här i lägenheten, så måste hjälpa till nu.

här är två bilder på kläderna jag köpte i torsdags.

 

Kärlek från mig till er där hemma ♥


hahaha

Louise på maxi gav mig den här länken:  http://www.maxiflygstaden.se/jobbansokan.aspx
Usch och fy man va ju inte direkt beredd på att man skulle bli fotograferad när man gick upp på morgonen haha.

Här är bilderna som jag är med på





Det var allt för denna gången.
m♥

Äntligen Fredag!

Ännu en dag där jobbsökandet stod på schemat. Jag och josse begav oss mot Karl johan för att möta upp emil, han skulle visa oss ett bemmaningsföretag med mest inriktning på restaurang. Lämnade cv mm och ska ringa henne på måndag för att boka en intervju :) Emil han fick jobb och ska börja på måndag. Men han har jobbat på restaurang tidigare, har för mig att han jobbade med det i ett år, så han kännde ju dom där.  Men jag skulle tyckt att det varit super att jobba som servitris, det hade jag inte tackat nej till.

Har precis ätit köttfärsås och spaghetti för tredje dagen i rad. Sånt som händer när man ska spara pengar då får man äta rester hela tiden =D  Ikväll ska vi bara vara hemma och ligga framför tvn, ska kolla på så ska det låta ♥ och äta chips med dipp :) var ett tag sen nu. På måndag ska jag även ringa till dagis saken för att se om det finns jobb :) Får hoppas på det bästa.

Nu ska jag återgå för att kolla på rallybrudar på min dator medans de två andra kollar på transporter 2. usch!

hejsvejs
m♥

Torsdag

Idag vaknade vi upp och tittade ut och själklart så snöade det. Och slasket är återigen tillbaka, så jävla trist. Begav mig till skattekontoret för att se vad som hänt med mitt skattekort, det var skickat för ett tag sen men jag har inte fått det så dom skulle skicka det igen. Sen var jag inom butiken urban å köpte mig ett par jeans och en tjocktröja för halva priset. Gillar den affären sjukt mycket en härlig stil på allt. Det var tänkt att emil skulle visa lite resauranger o ett bemmaningsföretag men det blev lite sent så han hade lite annat att göra så det ska bli imorgon istället.

Igår var jag på en intervju för vikarie på dagis och det gick super :) När jag satt på intervjun frågade hon massa om jag jobbade mm.. Så hon satte mig på en kurs en vecka senare, men strök det nästan direkt för att en kurs höll på när vi satt och pratade. Den hade redan varat i en timme men hon ville ändå att jag skulle hoppa in direkt för hon kännde att hon ville ha ut mig på dagis så fort som möjligt men man va ju tvungen att gå kursen först. Så nästan två timmar var jag där och efter måndag så kan dom ringa när som hellst  hoppas ju självklart på måndag för jag vill börja jobba och tjäna pengar nu. Sen efter kursen så åkte jag hem och åt lite mat sen åkte vi raka vägen till holmenkollens topp och hyrde varsin kälke. Det var så jävla roligt, men ibland var man livrädd slog mig lite här o där, men störst skada fick min rumpa där jag nu har ett stort blåmärke, men det var det värt!

Nu ligger jag i min säng och ska strax kolla på en film, är nämligen jätte trött så kommer säkert att somna.

None

Saknar alla där hemma så sjukt mycket!
Har mina foton på er som jag kollar på varje dag och lisa och majas teckningar dom hänger över sängen!
Pusspuss
m♥



 


Måndag!

Godkväll!
Idag har jag och linus haft lite sovmorgon. Sen var det upp och hoppa och börja fixa lite inför dagen. Vi har nämligen varit på lite olika ställen och sökt jobb. Har varit och skrivit in mig på ett bemmaningsföretag som låg precis runt hörnet på vårt hus, nära och bra! Sen har vi varit på en ica supermarket och en ica maxi och lämnat in våra cv.  Sen åkte vi för att kolla vart det är vi ska imorgon så vi kommer i tid till våra intervjuer. En ringde till mig imorse och undrade om jag kunde komma på intervju redan imorgon på ett annat bemmaningsföretag som heter Job Zone. Så klockan tio skall jag vara där imorgon.

När dom hade ringt till mig så blev linus avundsjuk för att jag skulle på intervju så han registrerade sig på den sidag och lite efter så ringde dom till honpm också och han skall vara dör klockan nio och jag tio. Så det var perfekt samma dag å nästan samma tid så vi kan ju åka tillsammans. Sen ska jag ju även på en till intervju på onsdag angående dagis mm :)

Har även fixat norskt nummer och det är: (0047) 94264608

men har ju kvar mitt gamla nummer ochså så har två mobiler med mig hela tiden :D
Nu ska jag äta lite taco paj som blev över sedan gårdagen, MUMS!

Hej så länge
m♥


slappe söndag

I fredags så hade vi fest hemma det var några från jobbet som var här. Det var vi och johan, simon, erik och endre( även kallad slicket av oss).  På lördagen var man trött och lite sliten men vi gick till jobbet ändå matilda och josse skulle stå för unicef så jag å linus skulle börja satidigt, men det blev dock inte mkt jobb för mig för jag sa upp mig, för det var för slitsamt. Står fan inte i 13 timmar och får ihop 250 kr. Då letar jag hellre upp ett normalt jobb där man jobbar typ 7-16..  Linus åkte iväg för att sälja men när han stått några timmar så beslöt han sig för att ta samma beslut som jag gjorde han sa också upp sig!

På kvällen hade vi inflyttningsfest och det var fett ös. Erik, simon och en till som jag glömt bort namnet på.  Vi var ju inte många men det räckte gott och väl. Det hände en jävla massa roliga saker. Här kommer en del av saker som skedde under kvällen:
Linus spiller ut jätte mycket öl hela tiden.
Han gör nått med armen så han kommer åt ljuslyktan som sitter på väggen så att stearinet flyger på han och hans kläder och soffan. så kläderna fick åka in i frysen.
Han trillar även in i soffbordet och välter ut saker.
När jag och josse dansade så råkade jag spilla ut lite öl så det var bara att lägga sig ner och torka upp.
Sen så när linus klantar sig så har jag precis tagit en klunk öl som jag självklart var tvunget att spotta ut  för jag skrattade så mycket.
Linus trillar in i ett fönster med stolen när vi var ute på stan.
Jag råkade välta några champagne glas.

Vi träffade en holländare som satt helt sjävl vid bordet där vi satte oss där satt han med en hink och i den var det en champagne flaska så han bjöd oss på massvis med  champagne tror han köpte typ 3 st och han som jag glömt namnet på han köpåte nog 3 st han med.  så det blev ju som sagt en del champagne glas.

När vi skulle gå hem så var linus försvunnen han hade gått sin egen väg, men när vi kom hem så kom han nästan precis efter oss, men han visste inte vilken väg han hade gått. Men han kom ju hem iallafall och det var ju tur det.

Idag har vi städat lite, josse och matilda skulle jobba för unicef i dag med på en fotbolls match. Så dom åkte iväg vid två tiden så jag och linus har bara slappat framför tv, sen här vi även städat och varit i affären för vi skall nämligen göra tacopaj ikväll :D 
Imorgon skall blir det fixa lite saker söka jobb och sånt, har lite på g :)  Nu sitter vi och kollar på film och ska strax göra pajen.

Här kommer lite bilder från helgens fester.

 

 

                                                          

                    Det får räcka för idag!
                        Hej svejs
                              m♥


god kväll

Jippii!!!  Imorgon börjar vi äntligen jobba! det ska bli spännande och se hur mkt man säljer eller va man nu skall göra.. det återstår att se, vet dock inte riktigt än vad man skall säga till kunden :P men men.  idag har vi även köpt ett månadskort till buss/t-bana/spårvagn så nu kan vi åka jätte mycket.

Nu sitter jag och josse och pluggar lite på den produkten som vi skall sälja imorgon alltså Fri flyt omega 3, dock kan man ju inte lära sig allt på en gång utan det kommer man ju lära sig under tiden. 
men vi orkar inte mycket mer så vi ligger och snackar om allt möjligt :) och strax skall vi sova så man är pigg inför morgon dagen!
 Nu kommer lite bilder på lägenheten skall fixa lite bättre bilder senare..  och finns inte någon bra bild på mitt och josses rum ännu men det kommer likaså på matilda och lunus sovrum !









God Natt
m♥


Jaha nu var vi äntligen här!

Nu sitter jag här i vår underbara lägenhet. och har precis kollar på Mr Bean på norska. imorgon så ska vi börja jobba, vi ska på upplärning på det där försäljnings jobbet som vi varit på intervju hos och det ska bli spännande och se va det hela innebär.  Efter att vi hade varit på intervjun idag så gick vi till skattekontoret och fixade skattekort. sen blev det att fortsätta att plocka in alla sina saker i garderob o byrå, och nu har jag allt snyggt och fint.  Sen för en stund sen så storstädade vi hela lägenheten så nu är den skinande ren :)

Nu har jag precis varit hos grannen och lånat lite socker för vi ska nog baka kladdkaka strax vi måste ju fira att vi har fått jobb! 

imorgon så kommer det lite bilder som jag tog på lägenheten igår.

ha det bra så länge!

m♥

RSS 2.0