5 April

Idag skall man lämna Halmstad för att åka tillbaka till oslo och göra sina två(tre) sista månader i det landet, kommer säkert att vara skönt att komma hem och får känna av hur det är att slappa igen. I norge hinner man inte med sånt. Men kommer sakna det landet ganska mycket det är där man kännt sig hemma det senaste året, där man kallat sin lägenhet hem,att man skall hem till oslo igen. Men vem vet kaske kommer åka tillbaka till det landet många gånger i  mitt liv.. för jag gillar staden, människorna, utelivet ja och mycket mer! På sommaren är oslo som bäst. Men nu som sagt bär det av upp dit med bil alexandra skall köra upp så ag och emelie vi hänger på så hon slipper åka själv :)

Dessa dagarna i halmstad har varit kanon har varit på Bröllop, slappat, shoppat, festat och umgåts med nära och kära :) Utgång i torsdags och i lördags två toppen kvällar. Helgen som kommer nu blir en lugn helg blir jobb o mys med emelie. Det är så tråkigt att vår älskade Evelina har flyttat till halmstad, för vi tre vi hade verkligen kul tillsammans och det skall vi ha i sommar :) åhh vad jag längtar. Så evelina om du inte förstod detta så SAKNAR JAG DIG!  Känns som att denna sommaren kommer bli toppen redan massa som planeras in att göra.

Nu skall jag till affären för att handla mat att ha med mig upp, för det är ju dyrt i det landet o nu ska här sparas massa pengar de sista månaderna! :)

Vi hörs ha det bra!
PUSSS♥

RÖSTA !!!!!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!




Hoppas ni röstar på min egen designade Bikini! Vill att ni går runt med den i sommar! :D

Ha de!
PUSS


RSS 2.0