Bio igår kväll med tjejerna

Igår Bokade jag och josse bio här nere på felix kino. Emmie fick reda på att vi bokat film där och då bokade emmie fanny och johanna in sig där med. Det va kul, den var så sjukt bra så nu ska jag börja läsa böckerna. Så den filmen är ett måste att se!



                                                                      ♥♥♥♥♥
                                                              5 av 5 hjärtan!


          

Klänningen jag köpte i lördes, sen väska jag fick av josse, bh och trosa av jessica o bella fick även body butter kokos men den är borta hittar den ej den la jag med bhn i kassen men igår morse va den ej där.  sen en asti flaska jag håller på en bild den fick jag av grannarna.

Nu bär det av till jobbet pusshej!


sjukt bra cover med duo jag

Duo jag spelade i sr live här är en av tre låtar. Först kommer det nyheter sedan så blir det skön musik och de framför låten clocks. Bara njut!

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&Id=1956411&BroadcastDate=&IsBlock
=


ikväll blir det bio med josse vi ska se Jenta som lekte med ilden alltså Flickan som lekte med elden! =) innan det blir det la fortsätta att ligga kvar i soffan som jag legat i ´halva dagen.

I torsdags kväll kom Elin till mig på besök :) vi har haft det mysigt. Letat massa lägenheter och varit på två visningar. Igår var vi nere på stan o kollade runt i affärerna shoppade lite sen hem för att åka på visning sen efter det var det flygande jacob som stod på matlistan! MUMS! På kvällen var det  20 års fest för mig och det var full rulle hela kvällen jag o elin kom isäng efter 5 eller nått. Sen upp vid 20 i 8 för att gå med henne till busscentralen.
Snart blir det en varm dusch!

hej o hå
♥m

Sov dax

 Nu skall jag sova, tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg. Nu har matilda flyttat det är sjukt tomt fast vi har mycket saker kvar. Jag  o josse har fixat o trixat möblerat om lite så nu är det mysigt, vi skall göra mer på söndag.

Hade en bild på presenterna från släkten med :)



♥  Presentkort på Anettes och Maries hudvård
♥  Fina Bestick
♥  Fina tallrikar bäde beiga o mörka som matchar varandra
♥  Ett Afva Attling armband
♥  Ett halsband
♥  Kläder
♥  Ljusfart
♥  Små saker till lägenheten
♥  En Hdisk
♥  Blommor
♥  En väckarklocka


av kompisar

♥ Tavlan
♥ Coronan
♥ Ett Friis o Company armband
♥ Två fina Filippa K muggar

♥ Tusen Tack för alla fina saker jag fick! ♥

God natt!
puss
m♥


Canvas tavla

När jag fyllde år så bjöd jag på middag för några vänner och tre st underbara kompisar hade hittat på en sån jävla fin present till mig som jag blev stört glad för. Det är Elin Hammis o dedde! Dom hade nämligen gjort en canvas tavla med tre bilder på min, o en bild på min tattuering i nackan o så texterna på två av mina tattueringar stor skrivet på tavlan! så SJUKT fin va det! TAAACKK!!!! det beyder!  o så fick jag en hink med corona av elin o HH!

Här kommer tavlar håll i er!





pusspuss


släktbilder

här kommer lite bilder från mitt 20 års kalas!

            
    



Så där ja! då var delar av släkten med på bloggen :)

Ha de!

Torsdag

Precis ätit frukost och sitter just nu och kollar ut när dom bygger nere vid vattnet de stora kranarna är i full fart. Solen skiner på vattnet och jag vill bara drömma mig bort till en solig strand och känna vattnet slå vid mina tår, för att sedan slänga sig i det turkosa vattnet.. Några månader har jag kvar att kämpa sedan kan jag göra vad jag vill och jag vet jag kommer ta mig dit solen är för där solen är det är där jag mår som bäst. Men om man nu skall sluta drömma för ett tag så skall jag jobba om två timmar men lite trist att behöva sitta inne i detta fina vädret men vad gör man inte för att förvärkliga sina drömmar!? Jag längtar så sjukt mkt tills dagen kommer då jag skall upptäcka världen! Så jag har ju något stort att se fram emot.

Igår så handlade jag nya löparskor och byxor så jag kan starta mitt hälsosamma liv. Efter alla dessa byggen kan det behövas det kan jag lova ;)

Så när malin slutade vid halv tio igår var hon väldigt trött  tog bussen och tbanan som vanligt hoppade av på nationalteatern går en bit o tänker hade jag inte en påse med mig?  FAN MINA SKOR!!!  Rusar tillbaka hinner precis in i den gamla sletna vagnen innan dörrarna klämmer mig paniken steg och påsen låg kvar där jag satt, PUH! Så det blev att jag var tvungen att åka en station till sen satte jag min på trikken och höll hårt i min påse. Ringer till josse o berättar hon skrattar o tyckte jag va en klant!  haha vilken kväll..

Här kommer bilder på mina inköp:

       


Nu skall jag fixa lite mat tills ikväll.
Hej hopp rockabellisnopp!
puss
m♥


8 september

Då var man tillbaka i Oslo igen, etfer en lång helg i halmstad♥ fantastiska dagar.  Släkt kalas där man fick träffa alla på samma gång o det va skönt istället för att åka runt till dom.  Lördagen vad lite kompisar hemma och åt mat o drack. Och tack för era presenter. Fick en kalas fin Canvas tavla av Hammis elin o dedde, det var tre bilder på mig o en på en av tattueringarna sen två texter TACK!!  Söndagen tillbringades hemma, slappade, packade o träffade sofie och anna (hemkommen från USA) :) kul att träffa dig det va ju ett år sen sist. 

Skulle jobbat till 21 idag men så blev det inte. Hade som sagt väldigt ont i magen jag trodde det var för att jag va mega hungrig, så jag hade lunch men det gick inte över utan blev nästan värre så satt i kassan med magkramp ända upp till mellangärdet tills dom tyckte jag skulle gå hem och nu ligger jag här i sängen o vilar. Men ska jobba imon för det känns bättre nu än innan.

Suttit och kollat lägenheter med Elin över msn nu tills hon skulle kolla på IDOL (jag vill oxå kolla på det ) ge mig tv 4!!!!  Hoppas dom här av sig på någon lägenhet, vi har ju en att hoppas på som jag pratar med. Han ska höra av sig när han kommer till oslo o det blir kanske nästa vecka, den lägenheten verkar vara helt underbar o stor. Och Elin kommer förmodligen upp 18-20:e sep :) då blir det ju lite 20 år fest med! Sen på tisdag så kommer de tre filurerna upp med ska bli så jävla kul att se hur deras lägenhet kommer se ut! Så på tisdag blir det träffa emmie fanny o johanna.

Ne nu ska jag kolla på one tree hill.
Pusspuss

Min Födelsedag idag

Då var det äntligen den 4 September och jag fyller hela 20 år :) ÄNTLIGEN! Det känns super skönt att man är i den åldern nu det gjorde allt lite lättare här i livet, man kna gå på systemet komma in på fler uteställen, en ålder som är viktig i norge om man vill jobba inom restaurang.

För jag är 20 år! :)


Ha en toppen dag för det skall iallafall jag ha!
PUSS ♥


hemma i soffan i halmstad

Efter en tuff och kanon rolig helg så är man lite sliten i kroppen så att komma hem till hemstaden var helt underbart. Som sagt så har vi varit och byggt upp ännu en till Biltema Butik och denna gången var det i Nordnorge i Ulsteinvik. En fin liten stad mittmellan dom höga topparna. Vart man än vände sig så såg mna berg som sträckte sig över moln och dimma.. Hotellet som vi bodde på låg precis där färgan gick.  På lördagen skulle vi ut och åka med Hurtigruten runt om i fjorden bland berg o dal. Men ovädret gjorde så det blev Bowling tävling istället. Men jag skall absolut åka den någon gång i livet och det skall vara på sommaren eller vintern iallafall.. När det nog är som finast där. Ni kan gå in på google och söka på Hurtigruten eller Geirangerfjorden. Så kommer ni se hur underbart fint det är.

Men mer om byggningen vi anledde i torsdags alltså föe en vecka sedan o kom hem i måndags. Och tiden där så har vi nästan bara byggt och haft kul :) vi har även spelat bowling, druckit massa öl, dansat,badat i badkar med girlsen, haft öppen bar, ätit massa god mat, träffat trevligt folk och massa mer. Bilderna har precis kommit in på datorn men orkar inte sitta och lägga upp dom just nu, kanske kommer upp någon enstaka så länge.

Annat som hänt är att jag sagt upp lägenheten, efter som det blev lite kaos här ett tag alla flyttar hit o dit och detta var den enklaste utvägen. Så nu letas det lägenhet med Elin, Fredrik, Emelie och Evelina och det känns som det rullar på med det vi är uppdaterade på lägenheter hela tiden..  så är läget just nu!

Och imorgon är det en STOOOR dag för mig jag fyller hela 20 år :) weeiihoo! Då blir det kalas.






ha det bra så länge
puss en 19-årig Malin


RSS 2.0