hemma i soffan i halmstad

Efter en tuff och kanon rolig helg så är man lite sliten i kroppen så att komma hem till hemstaden var helt underbart. Som sagt så har vi varit och byggt upp ännu en till Biltema Butik och denna gången var det i Nordnorge i Ulsteinvik. En fin liten stad mittmellan dom höga topparna. Vart man än vände sig så såg mna berg som sträckte sig över moln och dimma.. Hotellet som vi bodde på låg precis där färgan gick.  På lördagen skulle vi ut och åka med Hurtigruten runt om i fjorden bland berg o dal. Men ovädret gjorde så det blev Bowling tävling istället. Men jag skall absolut åka den någon gång i livet och det skall vara på sommaren eller vintern iallafall.. När det nog är som finast där. Ni kan gå in på google och söka på Hurtigruten eller Geirangerfjorden. Så kommer ni se hur underbart fint det är.

Men mer om byggningen vi anledde i torsdags alltså föe en vecka sedan o kom hem i måndags. Och tiden där så har vi nästan bara byggt och haft kul :) vi har även spelat bowling, druckit massa öl, dansat,badat i badkar med girlsen, haft öppen bar, ätit massa god mat, träffat trevligt folk och massa mer. Bilderna har precis kommit in på datorn men orkar inte sitta och lägga upp dom just nu, kanske kommer upp någon enstaka så länge.

Annat som hänt är att jag sagt upp lägenheten, efter som det blev lite kaos här ett tag alla flyttar hit o dit och detta var den enklaste utvägen. Så nu letas det lägenhet med Elin, Fredrik, Emelie och Evelina och det känns som det rullar på med det vi är uppdaterade på lägenheter hela tiden..  så är läget just nu!

Och imorgon är det en STOOOR dag för mig jag fyller hela 20 år :) weeiihoo! Då blir det kalas.






ha det bra så länge
puss en 19-årig Malin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0