Sverige vs Norge


Typiskt Magnus Uggla.




Hemma i halmstad just nu, men reser till Sälen imorgon :)
See Yah!
Puss


Allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort... ?!

Har precis kollat på Wallander med Evve och Emelie, lite myspys.  :)

Lördagen bestod av jobb sen vidare hem till Thea för att fixa sig inför julfesten med jobbet på Wallmans salonger. Kom dit och slog oss ner vid bordet där det va dax för mat. Sen undertiden var det massa underhållning på hög nivå, shit sånt är så kul. Och till maten drack  vi som att vi inte sett alkohol förut haha men vem passar inte på när det är gratis liksom?! Men det är oftast då det går utför.. Och att det gjorde det JAPPP ! fy fasiken två tequila med chefen o massa öl sånt slår mer än vad man tror. Usch vilken söndag ALDRIG mer! Tack evve o emelie fär ni tog hand om mig kände mig som ett litet barn som ropade om man ville ha nått :D haha Men det är sånna vi är mot varandra det är det vänner är till för att ställa upp när man inte mår och har det så bra. Det är då man känner att man funnit vänner som beyder!! ♥ Och jag kommer göra samma sak tillbaka!

Idag har jar varit ledig för varit tvungen att fixa med nya skattekortet, sen gick jag o evve på Bogstadveien där var det massa salg o tre fynd blev det för typ 400:- är såå nöjd.  + en kebabtallrik på vårt favvoställe! HAHA!

Just nu ligger och lyssnar på Melissa Horn, den tjejen vad har hon fått sin talang ifrån. Kan inte jag också bara få en sån talang, jag har ju en gitarr men hur spelar man ? hjälp! 

Utanför så skottar dom gatorna fy fan va det låter när den jävla skopan river mot marken. Sen har man ju hört lite andra ljud ikväll som äcklar mig något fruktansvärt, och det är inte första gången. Finns vissa saker man tycker handlar om respekt, men dock är det inte många som vet vad det betyder o vissa som har svårt att visa det.. Ibland finns det vissa stunder man bara vill försvinna och vara någon annanstans men det är inte alltid så lätt som det låter. Man vill stänga in sig i sin egen värd där saker o ting är som man vill o man blir respekterad. I vissa miljöer kan man bara stänga in sig på sitt rum o bara vara.. 


klockan börjar närma sig 00,00 och jag skall stänga ner o släcka för att krypa ner till sängs. En ny dag väntar imorgon och hoppas den blir bra! :)


Tack Evelina och Emelie ni är underbara! Här är det två brudarna som jag mös med. (de är även två av mina sambos)



PUSS♥ Saknar er där hemma!



Hej mitt vinterland!

För en vecka sedan så kom man tillbaka från underbara dagar i älskade Halmstad. Alltid jobbigt att åka tillbaka även fast man saknar oslo lite, men men .. Så en vecka har jag redan avklarat sen ledigheten. Och snart blir det lite ledighet igen kommer hem redan i slutet av januari för att åka till Sälen med kusinerna :) ♥ Längtar tills de dagarna!

Det är sjukt mycket snö här i oslo, så i måndags så var jag och Nita i Frognerparken och lekte i snön. Jag hade köpt två rumpeakebrett ( stjärtlappar) så vi kunde åka i snön. vi gick inom kiwi för att köpa lite fika och efter mycket om o men så blev det kanelgifflar o cider. Så man kan helt enkelt säga att vi hade afterski i parken.

Nyår spenderade jag med Nita. Hon kom efter vi slutat jobba. o efter 5 började laga maten potatisgratäng , fläskfile och massa annat gott som ni ser på bilderna.  efter maten slappade vi lite sen in i duschen o böja fixa sig. Vid tio beställde vi taxi för att åka till en fest i en lokal som nita visste men när vi kom dit o skulle hoppa av så beslöt vi oss genast för o ta taxin tillbaka igen för att vi insåg att vi aldrig skulle komma hem därifrån. så ja det va dom pengarna på taxi det!! Åkte till en annan fest o firade tolvslaget, efter det gick vi hem till nita för o byta skor för o bege oss till den festen Hammargren var på men när vi väl va hemma så orkade vi inte de så vi gick till shell o köpte glass o gick sedan he o somnade båda i nitas säng. Sedan när vi vaknade var det 2010 :) det var min nyår!

Idag kommer jag inte göra många knop kommer bara ligga i soffan o kolla film och läsa lite i någon av mina böcker ja fick i julklapp :)

Nu ska jag hämta en bok o börja läsa lite. Ikväll kommer Evve o emelie äntligen tillbaka :) träffades dock dagen innan jag åkte tillbaka, vi åt pizza MUMS!

       


Puss o klem! ♥


RSS 2.0