Hej då Oslo - Hej Sverige

Passerade Uddevalla för en stund sen och nästa är Göteborg. Sen så är det älskade Halmstad som gäller :)
Det var ju lagom kul att man skulle behöva väcka josse imorse för att behöva bär hjälp med mina väskor eftersom hissen inte funkade. 6 Trappor det är fan inte kul asså! Men vi klarade det galant vi är så starka så det va inget för oss ;) eller hur josse? haha Smög även in till mattan fär att säga hej då det är ju ett tag man är borta från dom nu så det kommer kännas tomt på ett vis det är ju min andra familj nu ! hihi  Men självklart så kommer dessa veckor gå snabbt som alltid när man är på semeser.

Jobbet igår gick bra man hade ju något att se fram emot =) Var hemma efter tio tiden igår kväll, sen så hade man fullt upp med att kolla igenom packningen, fixa mat till idag mm . Fick lite foto av jan på jobbet som han tagit med sin maffiga kamera. Danke till dig! 

Idag när jag kommer hem vet jag inte vad som händer, blir la packa upp pch tvätta o allt sånt där kul haha. Ska även träffa alskade sofie! som jag saknat ;) Men nu när jag kommer fram skall jag först till brorsan min  sen växla lite pengar!

Nu skall jag runda av och  jag avslutar med bilder från jan-ivars bilder från kjellers airshow.









puss
m♥


Rundstykke till frukost

Imorse när jag vaknade så blev jag glad för att jag skulle få äta en megafralla (rundstykke som dom säger här) till frukost. Och den är verkligen mega :D blev mätt som en plätt. Det bar av till jobbet efter tio tiden sen satte dagen fart. När klockan slog sju skulle jag gå hem men ikke, då kommer Geir o undrar om jag kan jobba till åtta och själklart ställer jag upp på det. lite extra cash ! Så det blev att man kom hem lite senare än planerat, men men , har fixat lite med packningen känns som man går o fixar med det varje gång jag går förbi väskorna :P haha  16 jobb timmar kvar sen så!  Nu ska jag sova, är riktigt trött måste vara utvilad tills man kommer hem!

Min frukost:

 

 


Ha de!
m♥

söt liten rackare

Idag när vi jobbade på flygshowen så träffade jag o bella en liten tjej som gick runt men en 13 veckors liten valp, den va så jävla go, den kom fram o gosade med oss o pälsen var så sjukt len ville bara sno med den hem( jag gillar egentligen inte hundar men denna var speciell).  Hade sjukt kul idag vi jobbade hår i solen o delade ut flyers o Biltema kataloger till folket som var där.. vi blev sedan biltema flygplanets crew när bertil landade med flyget så gick vi bredvid o såg till so folket aktade sig när dom rullade in planet till utställnings platsen! Då kännde man sig lagom häftig och samma hände när han skulle ut och kära sen igen sen när han hade haft sin uppvisning så fick vi tre prov sitta planet och gud vilken härlig känsla, fick tillbaka blickar på när vi testade på segelflyg..

Så idag har det helt enkelt varit en toppen dag! Den innehöll massa saker, orkar inte ta upp allt.. Mycket skratt har vi fått idag det är en sak som är säker. Och Bella som ville stå längs fram o titta på uppvisningen och jag o jessica börjar skratta å säger typ men du kan stå vart som hells bara du tittar upp så ser du flygplanen ;) 

Nej  nu ska jag vila upp min inför de tre sista arbetsdagarna, sen är den en härlig semester som jag har framför mig. På torsdag anländer jag till Halmstad och det ska bli så jävla skönt att komma hem igen..  Sofie har ju kommit hem så hon ska jag träffa! hon har jag saknat nu sen december, usch va tiden har gått!

Här kommer den lille filuren som jag fångade på linsen!


 

     
Biltema flyget o bertil :D


puss o godnatt
m♥ - jag stormtrivs på mitt jobb och med mina jobbarkompisar!!

Hänt en del sedan sist..

Då var det ett tag sedan man uppdaterade sig på bloggen, har som sagt haft fullt upp hela tiden har det kännts som. I onsdags så vad josse med mig på en tennis klubb ( Oslo tennisklubb) där jag pratade med huvudtränaren och någon äldre dam. Dom tyckte att jag skulle provspela för dom :) Dom tyckte det var synd för att nu var det tydligen försent att vara med i damlaget. Och det fattades en tjej, men man vet ju aldrig ;)  hade iallafall varit sjukt kul och vill verkligen börja spela igen! Så jag fick tränarens mail och nummer så jag skulle höra av mig när jag kunde o hade fått mina tennis saker..

I Fredags så var Jag och josefin i sofienbergsparken och grillade korv med bella och hennes brudar mm..   Och va händer när jag o josse sitter där och äter då? Jo självklart kommer det en fågel och bajsar mitt i josses potatis sallad och på ellas skinjacka.. En sån där äcklig grön skit!! höll fan på att spy samtidigt som jag as garvade så tårarna rann..
På vägen hem sen på trikken så började jag och josse diskutera varför Negrarna är så mycket större på alla kropps delar.. De har större rumpa, läppar, hår, bröst...  Det borde väll vara för att det är en ras närmare aporna för det är dom ju..




Senare på kvällen så fick vi besök utav issa, fanny och ellen. Dom partajjade lite här hemma lite senare på kvällen, men själv skulle man ju upp och jobba dagen efter så det blev sängen för min del.

Lördagen gick snabbt på jobbet för mna hade ju lite att se fram emot på kvällen. Kom hem och började fixa sig inför kvällen. Vi hade lite planer men det blev att vi var här hemma och festade och vi var även inne hos grannarna för dom hade fest. jag blev trött och gick och la mig medans de andra gick  ut en sväng på stan men det hade tydligen bara gått runt lite .. förutom josse då! hahaha ;)


Söndag och 17 Maj Norges Nationaldag!
vi steg upp trötta som jag vet inte vad.. Men upp skulle vi för vi var ju tvugna till att se på allt folk och folktåget som gick i parad med trummor och andra instrument och massa barn som vinkade till kungen med deras norge flaggor.. Och han stod där på balkongen och vinkade tillbaka till alla i folkmassorna. Han borde ju seriöst ha träningsverk nu efter allt vinkande. Och Norge hade ju ännu en till sak att fira denna dagen och det var ju att Alexander Rybak tog hem segern för Norge i  Eurovision Song contest =)  Så nästa år blir det Final här i oslo det ni ;)  Efter vi varit på stan ett tag så begav vi oss hem för att förbereda oss inför att åka till vigelandsparken. Där satt vi i stekhet sol och grillade, vi spelade även lite fotboll :D sedan var det dags för tjejerna att dra sig mot sverige igen så jag och linus begav osss hem med dom och matilda och josse var kvar i parken. Sen hände det inte så mycket mer igårkväll..

Idag vaknade man inatt utav att regnet öste ner, som det även gjorde när mna steg upp i morse det var ju sådär lagom kul ju. Men skönt att man är inne hela dagen och när man tittar ut så spöregnar det då är man glad att man har ett jobb under tak! Som dock inte josse har typ haha!  Denna veckan jobbar jag 9- 17 och på torsdag 9-21 fast vårt Biltema har stängt eftersom det är en röd dag, men vi ungdomar ska jobba i en butik som skall öppna 1 h här ifrån. Så där skall vi hjälpa till på vår lediga dag, och vi får 250 kr i timmen det ni ;) och tänk att jobba med det i 12 h det blir klirr i pengarbössan!

Nu har vi precis kollat på The Perfect Holiday och Mysfaktorn i lägenheten är 9 av 10 på den skalan, levande ljus och nersläkt det ni ;)  strax skall jag krypa till sängs! :)

Nu är det inte långt kvar till sverige och Bulgarien! Oh jävlar i mej vad jag längtar!

Joddelattelittiho!
m♥

torsdag morgon

Inlägget jag skrev igårkväll kronglade och kom upp på bloggen nu precis :/ konstigt men men. Nu skall jag strax åka till jobbet vi hörs later...

m♥

fullt upp..

Jag har som sagt fullt upp nuförtiden. Jag jobbar och står i :P haha  Men lite har jag hunnit med denna veckan i måndags kom bella till mig efter jobbet hon slutade en timme före mig ( som hon hon gör hela veckan) Vi köpte massa godsaker för att inta en filmkväll med grannarna , men vissa var så trötta så vi sköt på det. Så då traskade vi över till grannarna en dörr bort där vi kollade på Filip och fredrik och paradise hotel :D  Sen var alla trötta och bella begav sig hemåt.

Igår så gjorde vi samma sak, bella kom till mig när jag slutat jobba och vi fortsatte på gosakerna vi hade sedan kvällen innan, men självklart så fegade ena delen av grannarna ur så vi satt hos oss och kollade på Mysteriet på Greveholm! Jag,Bella och josse satt å garvade åt det! så sjukt härliga är dom ju. Sen var det visst semifinal i eurovision så vi såg sveriges bidrag sen paradise sen lite greveholm sen var klockan mycket.

Dagen på jobbet gick fort idag tycker jag.. När jag kom hem var jag ej sväng på Bik bok på akerbrygge och inhandlade mig ett par byxor och två linnen!  :)  Sen hem snabbt och slänga i mig lite nudlar, sen begav jag och josse oss mot Oslo tennisklubb på thune är jag pratade lite med dom om att börja mm.. och jag ska provspela lite. Pratade med huvudtränaren som var ganska ung o var själv med i herrlaget. Så jag ska bara höra av mig när jag kan.. Har ju dock inte mina tennis saker här, så måste först få hit dem. Sen så!

Nej nu är klocken alldeles för mycket !
Lång dag imon 11 h pass.
Men ni skall bara veta hur kul jag har på jobbet, jag trivs med det. Och jag o de två brudarna kastar  lappar genom kassorna ju  i smyg;) haha det ni, precis som skoltid!
ritar fula gubbar till varandra och mycket mer..

tjippptjopp i lingonskogen!
m♥

Halmstad besök!

Jobbveckan har precis slutat men det börjar imorgon igen, har dock varit ledig idag. Men veckorna går så sjukt snabbt nu. Imorgon är det redan den 11 maj och Matilda och Linus fyller 20 år imon! Och antalet dagar börjar bli mindre hela tiden.

I Fredags så kom josses kusin till oslo, emn hon bodde inte hos oss utan hon hälsade bara på i lördes kväll för att kolla in våran lya. Så i lördes var den en lugnt kväll med lite vin. Ingen fest denna helgen, men självklart så festade grannarna som alltid! Jag var med dom en sväng när dom kommit hem från stan.

Idag har jag och Josse träffat Sofia som skulle åka hem idag men vi han med att sitta på en uteservering och snacka och dricka smoothie "East meet west" kalas god var den! Sen bar det hem för oss och sofia skulle åka hem. Sen dess har vi inte gjort något känns det som, kollat film men oj så ovanligt det är!

Nehe nu skall jag pysa en jobb dag imorgon ju! Tjäna lite pengar är inte helt fel..

Lite bilder

           


Puss hej!
m♥ -     love is a burning thing, its make a fire ring..

Australien

Idag slutade jag jobba 21,20 skulle slutat 20,00 så blev lite övertid men jag klagar inte för jag vill ju ha pengar, därför jag är här ju! I natt så smsade jag med Nelson i australien, han blev jätte glad när jag smsade sen så smsade vi fram till halv tre tror jag klockan var vi planerade framtiden lite :P haha att när jag har tjänat ihop en del cash så skall jag komma och hälsa på han och Josh. Och gratis boende tackar man ju inte nej till! Han hade även lite planer han, han skulle söka till universiteten men han ska först jobba och spara ihop lite till en till Europa resa om typ ett år. Så lagom om man åker till dom och slappar och jobbar lite kanske och är där tills dom åker till europa och äker med dom en sväng :D weiihooo vad alla tankar bara flödar just nu. Vill ha alla mina pengar nu! Vill till Australien!!!!

Nehe nu skall jag sova blev inte så mycket sömn inatt, får se hur mycket det blir denna natten.


Idag började även Jessica på biltema. Så nu jobbar jag med dessa två puddingarna!
De tre coolingarna i kassan det är vi det!




Nu blir det sängen, så man orkar en en jobb dag imon vem vet den kanske blir lång.

Tjenixen
m♥ - money money money..

evig längtan...

24 dagar kvar till Bulgarien och sunny beach! SOL!!!!  :D och 20 dagar kvar tills man är hemma i sin hemstad igen!  Gud vad jag längtar. Ska bli så jävla skönt att komma hem och bara kunna slappna av å sen bara sätta sig på ett plan och släppa jobb i en vecka!

Tänk om 24 dagar ligger man på den här stranden och steker!






m♥

Jobb

Nu sitter jag här i soffan och bara tar det lugnt åt precis min frukost. Fil med färska skivade jordgubbar i, Mumma! Skall strax börja göra mig i ordning för jobbet så man har det gjort, fixa fram maten mm. Jobbar 12 - 20 hela veckan och lördag 9-18. Så nu jävlar skall här jobbas så det ryker om det.  Fick även ledig till Bulgarien och några mer dagar! :D Weiihoo..

Nehe jobbet kallar!

Tjingeling
m♥

Chelsie och Mark - Bleeding Love


Så sjukt bra gör dom den, det är nästan så det ryser till i varje kroppsdel!
S
aknar So You Think You Can Dance..



m♥

BILTEMA

Nu har vi varit utan internet i några dagar och vi har saknat det som fan. För man behöver det så sjukt mkt även om man itne tror det. Iallafall när man är här i oslo! Men det är ju faktiskt inte vårat internet som inte funkar utan vi surfar ju på grannens nu för vårat verkar ha lagt av helt!

Men helgen har varit bra mamma fyllde år i fredags med så jag  ringde henne när vi satt i vigelands parken och stekte!

Och den STORA nyheten är att jag har fått ett fast jobb på Biltema i kassan. Och jag jobbar med Bella :) och jessica börjar på onsdag, fan va kul vi ska ha tjejer!

Men nu hinner jag inte skriva mer för jag ska ut och springa med josse en snabbis!

Hörs senare ikväll
 m♥

RSS 2.0