Hej då Oslo - Hej Sverige

Passerade Uddevalla för en stund sen och nästa är Göteborg. Sen så är det älskade Halmstad som gäller :)
Det var ju lagom kul att man skulle behöva väcka josse imorse för att behöva bär hjälp med mina väskor eftersom hissen inte funkade. 6 Trappor det är fan inte kul asså! Men vi klarade det galant vi är så starka så det va inget för oss ;) eller hur josse? haha Smög även in till mattan fär att säga hej då det är ju ett tag man är borta från dom nu så det kommer kännas tomt på ett vis det är ju min andra familj nu ! hihi  Men självklart så kommer dessa veckor gå snabbt som alltid när man är på semeser.

Jobbet igår gick bra man hade ju något att se fram emot =) Var hemma efter tio tiden igår kväll, sen så hade man fullt upp med att kolla igenom packningen, fixa mat till idag mm . Fick lite foto av jan på jobbet som han tagit med sin maffiga kamera. Danke till dig! 

Idag när jag kommer hem vet jag inte vad som händer, blir la packa upp pch tvätta o allt sånt där kul haha. Ska även träffa alskade sofie! som jag saknat ;) Men nu när jag kommer fram skall jag först till brorsan min  sen växla lite pengar!

Nu skall jag runda av och  jag avslutar med bilder från jan-ivars bilder från kjellers airshow.









puss
m♥


Kommentarer
Postat av: Josefin

Ingen fara, självklart hjälper jag dig! jaja för fasiken, lite träning är aldrig fel sådär på morgonen ;) tihii.. trapporna upp sen var lite värre dock hehe. Ha en bra resa nu vännen :) Sola och bada för mig också Pusss

2009-05-29 @ 08:09:01
Postat av: Malin

hihi bra :) jag ska ta med mig solen till oslo sen :) ha de kalas o jobba på!

2009-05-29 @ 09:10:34
URL: http://maalinbengtsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0