Jag har bara regn hos mig..

Ja det stämmer idag regnar det här i Oslo och jag är ledig, kan det bli bättre? Ja det kan det. Men det var faktiskt jätte längesedan det regnade här har bara snöat en massa men nu kanske snön regnar bort :) Idag tog Thea mitt pass på jobbet för jag kännde att jag behövde lite fri. Mina planer för dagen är inte så jätte stora, blir väll en och annan film skulle jag tro! När jag vaknade och hörde regnet försvann jag genast bort i mina drömmar till ett varmt land någonstans på denna stora jord, vem vet var det kanske ett land som jag och micki kommer att besöka.. det får vi se men varmt var det. Är så sugen på att åka till värmen, mamma jag vill utomlands i sommar! :) vill ha sommar NUU!!!

Hemma i halmstad har rivningen inne i huset börjar o jag har blivit uppdaterad av mamma hur det ser ut, det blir fort stora förvandlingar! :) Kommer bli kul att se hur det ser ut när jag kommer hem till påsken.

Nu ska jag fortsätta drömma mig vidare till värmen och kolla på resor :)

PUSSHEJ!♥

Ta mig hit


Onsdag 3 mars

Hej hopp i stugan nu sitter jag med ett glas nypressad apelsin juice och ett glas hemmagjord smoothie ♥ 
I måndags var det 1 år sedan jag flyttade till oslo och tiden har gått så sjukt fort, vart tog sommaren vägen ?  Men helt plötsligt så har tiden börjat gå hemskt långsamt, men jag tror det är för att jag har många saker som jag längtar efter. :) Speciellt Jorden Runt resan med mikaela och det är tillsammans med henne som jag kommer att spendera nästa vinter. Åhh vad jag längtar, hon har varit sjuk nu några dagar så har inte kunnat träffa henne för att fortsätta planera våra planer. Under resans gång kommer vi möta upp evve, emelie och sarah någonstans på denna runda jord. Även lite annat folk bland annat Amanda troell som är en barndomskompis, så det kommer bli en resa med många minnen. 

Till helgen blir det massor av överraskningar ;) <3  längtar tills dom!

Kolla in på www.mikaelatham.blogg.se blogg o läs mer om planerna och allt!

Äntligen börjar vårens tecken att visa sig här i oslo solen har varit framme hela denna veckan och det är lite jobbigt att gå till jobbet när det är så fint väder, emn dock är det lite kyligt men men.. 


 nu blir det hopp och lek!

lite bilder från sälen vecka 5 , min rosa ahlgrens bilar takbox syns på två bilder ♥








PUSSSS

RSS 2.0