old times

There's a point in your life when you get tired of fixing everything & trying to make everyone happy. When you finally decide to quit, it's NOT giving up. its realizing you dont need certain people and the bullshit they bring in to your life.



Hittade lite gamla bilder på datorn.
Bilder på lite saker jag saknar
Kusinerna och vara brun!
Man mår ju dåligt nä alla börjar bli bruna nu!!!!








m♥


Träning

Jaha då har man tränat precis på SATS men usch säger jag bara. Det var jätte litet och gymen var ihoptryckt fanns inte de maskinerna man ville ha. Men det känndes bra när vi var där tidigare idag. Men nu känns det skit. Tänkte inte betala 625kronor i månaderna för det. USCH OCH FY!!! Är jätte sugen på att söka upp en tennis klubb här nu och börja spela tänk så härligt det hade varit att få börja träna ute med någon som man lever för! Åhh jag vill!

Ge mig ett tennisrack, en boll och en tennisplan så hade jag mått så jävla bra!

Någon som vill spela tennis någon dag kanske? :)

Om en stund blir det massage repris som igår fast idag blir det 30 minuters massage! Me like.



m♥


Massage

Nu har jag och min rumskamrat josefin haft en massage stund där jag började massera henne ett tag och sedan bytte vi så hon masserade mig. Och nu skall vi sova!





m♥ - take care!

Dr Drands Barnhage

Tog lite bilder idag med mobilen här är några bilder.

 

 

 

 

De bilderna med röda soffor är personalrummet sen finns det någon bild innefrån med.

Snart blir det massage med josse, det var ett tag sen nu!
Biltema med Bella på Torsdag =D
m♥


vad en tjej vill ha

Nyss hemkommen från jobbet och jag är helt slut efter en lång dag, dock lika lång som alla andra dagar men denna kändes mycket lång. Nu ligger jag helt död i soffan och kollar på vad en tjej vill ha, men borde snart gå och fixa lite mat.
Kvällens mat: Fiskpinnar och mos =)
Efterrätt: Smulpaj med äpple

Hörs later..
m♥

Måndag igen

Helgen har varit lugnt tittat på film och liten party med grannarna men det var inte mycket. Idag har jag inte jobbat så har varit och betald min del av hyran sedan har jag varit och provat skor. Jag hann även med att baka en smulpaj med äpple och det blev kanon gott Mums!  Idag var vi tjejer ute och sprang en runda men självklart så började det regna så vi fick återvända hem igen.  När jag kom hem var det knäckbröd och paj som stod på bordet. Nu kollar vi på Wipeout och ska strax hoppa i sängs för imorgon är det jobb! =D 

Här är min bankoutfit ;)




Älskade paj



m♥

Bränna

Då har man solat hela dagen idag, och här är resultatet :) trist att man får sånna jävla fula ränder bara, men det skall man väll kunna leva med! Om lite mer än en månad ligger jag och steker i bulgarien så jävlar ska det inte bli några fula ränder.

Ikväll vet jag inte vad som händer, vi får se vad som hittas på här på Munkedamsveien 59.




m♥

Keith Urban

säger bara Keith Urban




m♥

Hårdträning

Det blev en liten joggingrunda idag med josse. Vi har bara legat på takterassen hela dan tills klockan blev tre då vi bestämmde oss för att ut o springa. Nu sitter man här och är helt slut och solen bara steker in i vardagsrummet..
Idag blir det wokgrönsaker o kyckling till kvällsmat!  Mums!  Imorgon blir det jobb på Andromedas Barnhage igen för 6e gången tror ja. Nu ska jag äta en morot. Skepp ohoj!

m♥

Stor städning

Nu har jag och josse precis stor städat hela lägenheten.. puh säger jag bara. Men nu är allt skinande rent precis som det skall vara. Inget jobb idag hade jätte ont i halsen igår kväll gommen var helt röd och det är likadant idag så tar det lungt så jag kan jobba imon iaf. Inget jobb för josse heller, så vi ska strax gå upp på terassen och lägga oss och sola, nu jävlar ska vi bli bruna. Tur jag hade med mig Hawaian tropic ;) haha

hört att vädret är bra i halmstad med usch! haha
 
m♥

Tränat

Då har man varit ute och sprungit med Matilda i en timme. Sprang på aker brygge sen fästningen och slutligen framme vid vårat mål Operahuset! Hur kan man ha missat det?!  efter en titt där så bar det hem igen sprang utmed vattnet ända hem! nu jävlar börjar mitt nyttiga och sunda liv!  Nu ska jag sova. God Natt! 
 


m♥

Godmorgon!

Sitter och äter frukost för fullt här i min ensamhet. Josse och matilda de sover :( Jag satt och tänkte och kom på att jag inte lagt ut någon bild på mitt hår och bilder från helgen med grannarna. Här kommer bild på håret iaf, de andra kommer efter jobbet när jag har mer tid. Hade tänkt försöka hinna med och kolla vart Nautilus ligger idag med, så man kanske kan börja träna... Det är fan på tiden asså!  Nej nu måste jag skynda mig, jobbar 08.30-16.  see you later!







haha inte de bästa bilderna men men!
m♥

Jobb i härligt väder

Kom hem för en liten stund sen efter en heldag ute i solen med barnen :) var på ett jätte mysigt dagis idag. Det hade varit Sjukhusets chefs hus sånt gammalt  med massa med rum och as snyggt hade dom inrett det och högt i tak. Jag hade lätt kunnat bo där :D haha sitter nu här i en varm lägenhet och funderar på att gå till grannarna för att snacka om deras tvättmarskin som dom hade nere i källaren som dom inte änvänder.  Ska jobba imorgon, Fredag och tisdag, onsdag nästa vecka. :)  Inte hört nått om Burger King ännu :/ Dock kanske det finns en annan sak som är på g vet inte ännu hur det ligger till, håller tummarna iallafall. 



m♥

Vigelandsparken

Här kommer bilder från dagens promenad i parken!


                 

m♥



På promenad genom stan

Igår gick jag, matilda och josse i 2 timmar. Vi skulle gå en liten runda för att få lite luft men den rundan blev lite längre än vad vi trodde. Vi hittade en jätte stor park som heter Vigelandsparken, den var så sjukt stor och fin. Vi skall gå dit idag igen och ta lite bilder och gå och titta lite mer för vi han inte med att gå i hela.Bilder från parken kommer lite senare. Idag har jag inte jobbat, hoppas jag får jobba imorgon iallafall :) 

Här är två bilder som jag hittade på parken. Nu är det lite grått å trist där men tänkt när det är dom på bildena när allt är grönt och fint och fontänerna har börjat spruta.



 

m♥

Söndagmorgon

Kalaset hos jennie var trevligt, mycket folk och god mat. De flesta skulle ut men vet inte hur det blev med det tyckte att de flesta va kvar när vi gick vid två typ.. Vi begav oss hemmåt för att möta upp grannarna som varit ute på stan och slirat. Linus deckade själklart igen som i fredes.. Och kvällen slutade inte alls roligt utan den slutade med att linus hade dragit sönder matildas bästa byxor. Så hon ville inte inte sova d´är nere så hon sov med mig i min säng istället..

Idag ska vi spela fotboll/brännboll i sofienbergs parken med några som vi träffade igår. Så det skall bli kul, det är sol och blå himmel så det är kanon väder måste bara bli lite varmare klockan är ju bara elva och vi vill upp på terassen och sola men det är säkert lite för kallt för det ännu, men om en stund så!

Soliga pussar
m♥


Helg

Då var det lördag igen, fan tycker veckorna går sjukt snabbt här.. I torsdags så var jag och slingade håret och klippte topparna för 2100:- Helt sjukt dyrt! Men jag är ju som sagt i Oslo så vad hade man tänkt sig ?! men ett lite billigare pris trodde både jag och matilda att det skulle kosta. 

Igår så var det jobb och party. Började med grilla korv på terassen där det var massa grannar och annat folk. Sen så blev det fest hos grannen som ledde till att vi helt plötsliget var inne hos andra grannarna, och sen var vi helt plötsligt i vår lägenhet där det var full fart.. Drack och lekte limbo, och självklart så blev man ju vinnare av limbo tävlingen :D 
Så igår var det hemmafest för hela köret.. kanonkul!

Idag så är det födelsedagskalas för jennie. Klockan 20.00 så skall vi gå ner två nåningar där det bjuds på mat. Sen så blir det fest kanske utgång fast vet inte än haha kankse att grannarna har fest idag igen? vem vet..
Har inte gjort ett dugg idag städat och sen så har jag och matila sovit middag.

Nu ska jag hoppa in i duchen så man har gjort det innan det blir kaos på toan.

Ha det kul ikväll, för det skall vi ha det kan jag lova ;)
m♥

Onsdag

Idag har jag jobbat på samma dagis som jag jobbade på innan påsken. Och dagens schema var friluftsdag i skogen, det var kul. Vi var vid deras ställe där dom har två stora indiantält ett med en braskamin så där lagade vi tacosoppa, det fanns även gungor, klätterrep och mycket mer allt som dom satt upp själva. Jag satt för det mesta med killarna och täljde pinnar som skulle vara pilar. haha När jag kom hem så var det full rulle med att göra en tårta till Jennie som fyllde 21 år :) Så när den var klar gick vi ner två våningar och knackade på och en överraskade jennie öppnar dörren :D vi hade förberett oss på äta tårta men istället så blev det snabbt pysa ner till ica och köpa kött och grill. För jennie och julia skulle nämligen grilla på taket och själklart blev vi med sugna på det. Så jag och matilda gjorde supergoda grillspett och köpte potatissallad. Sen var det bara att gå upp en våning så var man på taket där linus tänt båda grillarna. Där dukade vi upp till ett härligt kalas. Jennie hade med en flaska vin som vi alla delade på. Mätta det blev vi först grillspett sen tårta, men gott va det! Och sen så blev det mycket prat och skratt ända tills det blev för kallt..

Här kommer lite bilder från kvällens grillning

      

m♥

Tisdag = Buss tillbaka till oslo

Idag stod det bussresa på schemat. Började dagen med att föjla med mamma till banken sedan en sväng inom hennes jobb. Sen hem och äta och packa ner det sista. Klockan blev mycket och det var dags att åka till bussen där jag och bella skulle träffas. Där blev det ta farväl av Mami och sedan hoppa på bussen för några timmars resa. Men resan gick bra, vi fick dock inte sitta bredvid varandra eller vi satt typ bredvid varandra fast hade gången emellan oss. Men efter göteborg så hoppade hon som satt bredvid bella av så då så fick vi sitta bredvid varandra =)  Självklart blev det tullen men det blev bara visa passet och sedan rullade vi iväg igen. Väl framme på terminalen så var det ingen som mötte någon av oss.. så efter mycket om och men så kom vi på en ide att jag skulle hjälpa henne hem sen skulle hon hjälpa mig hem :D Så precis innan vi skulle bege oss undrade jag vart bella hade lagt sin dator och det ska hon vara mycket glad för att den låg kvar i bussen, så hon hann precis innan bussen körde iväg. Vi började rulla våra väskor mot t-banan och fy fan det måste vatt bland det jobbigaste jag gjort.. att saker kan väga så mycket?!  haha Men vi kom tillslut fram hem till bella där det blev en snabb koll på lägenheten innan vi begav oss hem till mig. packningen var då lite lättare. Så när mna kom hem så var det bara att sätta igång med att packa in all mat man hade köpt med sig. Var helt slut och känndes ju inte inte bättre när man tänkte på att man skulle upp och jobba dagen efter. haha

Men tillslut kom man tillsängs!

m♥

Annandag påsk

Gårdagen var mycig hämtade upp bella på vallås sedan begav vi oss mot staden. Där satte vi oss på Bulls och tog oss en varsin kaffe mocca :) Sen en sväng in på cafet när bulls stängde. Där va vi en liten stund sedan begav vi oss hemåt.
Måndagen solade jag lite och började packa ner saker till hemfärden till oslo. Sedan åkte familjen till mormor och morfar där vi åt våfflor till fika sedan så hjälpte vi morfar att slipa bordet, men det gick sådär haha. Sedan blev det kyckling och pommes :) det var MUMS! Det blev att man sa hejdå till dom för nu ses man inte på lite mer än en månad...

puss
m♥

krogsöndag..

Blir en sväng på stan med Bella, blir dock en nykter kväll för det blir bilen till stan. Men det ska nog bli trevligt ändå. Tänkte ta en kaffe och kolla läget sista utekvällen på ett tag i Halmstad nu.

Nej nu ska jag köra och hämta Bella sen intar vi staden!


m♥

wow.. vilken kväll :)

Säger bara vilken kanon kväll det var igår. Allt började med en härlig middag på Lilla Helfwetet med min bror, Hammargren, Emelie, Oscar, Kim, Jessica, Niklas och jessicas kompis. Det var mycket trevligt. När maten hamnat rätt i magen så bar det hem till min brors lägenhet där vi började förfesta med lite olika slags lekar. Och sedan efter en stund så dök Bella upp :)  Klockan slog tolv och vi drog oss in till staden där vi gick till cafet där det var sjukt mycket folk, blev trampad på mina fötter ett XXX antal gånger, slutade räkna efter tio gånger. Ibland känndes det som att man var på en båt eftersom alla knuffades o tryckte hela tiden. Blev en snabbis på bulls med träffade emmie och det var ett jävla tag sen man träffade dig :) Han även med en runda på Gastons där jag och Frida såg Johan som dejtade Linda Rosing haha..

 När allt hade stängt beslöt vi oss för att bege oss hem till Brorsan för att göra lite nattamat. Jag och fidde x2 begav oss mot muraregatan där det började lagas makaroner och korv. Bella köpte med sig en kebabrulle till mig, tack underbara du! Sen så var det dags för lite sömn och slocknade så fort man blundade..
Vaknade av att Bellas mobil ringde runt tio tiden, en kort stund efter vaknade även grabbarna. Var ju lite lagom varmt i lägenheten med usch och fy.!  Efter Robinson reprisen så bar det hemåt till solen.

Fan va underbart väder det har varit idag, nu vill amn inte lämna Halmstad.. hoppas de tär liks fint i Oslo. Fast åker ju inte hem förens på tisdag =D  Nu sitter jag och bella och planerar kvällen och det blir att ta en runda in till stan, ta en kaffe eller nått liknande. Blir iallafall en nykter kväll det kan jag lova ;)

See you
m♥

Påskafton

Jaha då var det påskafton igen tycker inte det va alls längesedan som jag och anna var och kollade på äggaspelen i hylte förra påsken, men det är ett år sen redan?!
Sitter på trappan med datan i knät och solen steker precis som det ska vara, fast lite trist att det blåser lite, men jag ska inte klaga!

Torsdagen var fullspäckad fick äntligen träffa mormor och morfar♥   Sen på kvällen så var det grillning hos Viktor synd bara att vädret blev så trist. Dimma va fan ska det vara bra för?  Men jag och Linn träffade innan jag kollade in deras lya som är 1 min från mig :D Vi gick och köpte potatissallad och engångsgrill som vi skulle ha til våra kycklingfileer. Men när vi grillade dom så tog det sådan tid så det slutade med att vi fick gå in och steka istället haha. Efter mycket drickande så bar det av till staden, och broren min fick komma och hämta oss premiär åk med han som taxi chaffis!  Det blev först cafet, men vi var ganska tidiga dit så var inte så mycket folk och Matilda och issa köpte en varsin shot 90 jävla kronor stycket!!! :O  värsta rånet.. och det pallade vi inte med så vi gick till mårtensson där det var kareoke kväll, sen var jag och matilda på Bulls där vi träffade Lasse Borup så jävla skön haha!  Sen var jag och issa på Morfars en sväng, sen tillbaka till Mårtensson där vi var hela kvällen sen.. Och träffade Olivia som jag var med i slutet av kvällen, och det var kul att träffa dig. Får snacka mer om besöket i oslo :D  Sen kom bror och hämtade mig för då var jag sjukt trött.

Igår var det en lugn hemmakväll med la familia. Ikväll blir party igen först ska vi käka på Lilla Helfwetet typ 12 st sen bär det hem till brorsans lägenhet för att förfesta lite sen utgång. Och ser fram emot en superkväll, ska bli kul att få träffa alla igen :)

Nu ska jag återgå till solandet!

Have fun!
m♥
 - If I lost you would I cry..

Ny design

Äntligen fick man en ny fräch bloggdesign :) Tack Denise för det! Är verkligen nöjd med den =)

ska lägga mig och sola nu!

Ha det!
m♥



Shopping med mamma

Började dagen emd att stiga upp och frukosten var serverad, och att vakna upp till det var ett tag sen. Så är det att komma hem igen och jag klagar inte. Sen gjorde vi oss i ordning för att åka till stan, vädret har dock varit lite si och så. Men det ska man inte klaga över. Fick med mig lite saker hem från stan idag :) En tunika, en sommarklänning, leggins, hårband, vårjacka och ett linne tack mamma för det! ♥ Blev även lite mat på Mc Donalds ett tag sen man åt en hamburgare. I går åt vi tacos och det var MUMS! Blev även att vi handlade lite på apoteket så man har lite nya saker till Oslo om man blir sjuk.

Har även bockat av en massa saker från min lista på saker som jag skall ha med mig tillbaka till Oslo. Blev massa sker från Maxi där jag även träffade alla gamla jobbarkompisar :) kul att få träffa dom med och träffade även kusinen Nettan! :)

Nu ligger jag och mamma och kollar på Se upp för dårarna haha.
Imorgon så är det en del som händer:


♥ Träffa mormor och morfar
♥ Kanske en snabbis till Maxi för att hälsa på julle 
♥ Sola om vädret tillåter som jag hoppas på
♥ In till stad för att byta storlek på linne och leggins
♥ Träffa min underbara Johanna som jag har saknat jätte mycket!
♥ Grillning hos viktor sedan stan
♥ Och hoppas att Johanna följer med på grillparty och sedan stan.



 

Nu börjar jag bli trött och ska lägga mig och fortsätta kolla på filmen varit lite osocial ett tag nu ;)


 



m♥


 


HALMSTAD :D

Då var man äntligen "hemma" i staden med tre hjärtan! ♥  HALMSTAD
oh det känns skönt kommer hem till fint väder och allt är bara underbart. Saknat allt här hemma mycket. Pratade med mormor och morfar precis när jag kom hem men dom fattade inte att det var jag för dom visste inte att jag var hemma, dom trodde jag ringde från oslo. Men sen fattade dom ju att det stod vårat hemnummer när dom kollat några gånger :P Alltid kul att överraska, och det blev dom glada för!

Bussresan hem var seg och varmt, och man satt som ett S . För i sista sekunden innan vi ska lämna oslo busscentral kommer en kille in och sätter sig bredvid mig som typ va det ända lediga dock mne hade ju hellst velat att han satte sig hos någon annan efter som det blir så trångt när man har dator och fy fan, tror jag fick kram i hela kroppen tillslut haha. Men blev inte så mycket dator, kollade en film + lite annat sen somnade jag i någon timme sen satt jag och läste min bok och lyssnade på musik o sånt smått. Framme på österskans så står papi berädd med bilen och vi brummat hemåt. Sitter nu ute i trädgården och väntar på att mamma ska komma hem :)

Blir nog bara ta det lungt ikväll, umgås med familjen och bara ha det gott. Imorgon hoppas jag på sol så man kanske kan dra sig mot stan för att se om det finns nått fint som man kan inskaffa sig och kanske fika hos mormor o morfor ute i solen? Det hade inte varit fel.

Ska packa upp lite saker nu
Take care!
m♥

Halmstad sommarstaden med ♥♥♥



Photoshop

Shit va jag tycker det är svårt med photoshop finns ju miljoner saker man kna göra man skall bara veta vad som är vad. Dedde och Nicklas sa lite idag å har suttit och trixat lite oc så här blev resultatet :) haha tycker den är lite cool!
Nu ska jag fixa smoothis till idag och till bussresan hem till Halmstad imorgon!


HALMSTAD HERE I COME!!!





m

- people always leave...

Packat och legat på terassen och läst

Ännu en dag med sol! Man blir på så bra humör när man ser att det skall bli en fin dag. Gick upp och åt frukost försöker tömma så mycket som möjligt nu innan man skall bege sig mot halmstad. Sen har jag gått och små packat nästan hela tiden, tills jag hoppade in i duschen och efeter det begav mig upp till taket för att ligga och läsa mig bok i det fina vädret man kan ju inte vara inne hela dagen när solen står på. Och det var sjukt skönt att ligga där :) Efter nästan två timmar så beslöt jag mig för att gå ner och göra mat och kolla på en film The perfect Holiday. Har inte sett klart den än för har fått avbryta för att gå och lägga ner lite mer saker som jag kommit på som jag skall ha med mig. Har druckit lite smoothie idag med :) Nu så kom josse precis hem från jobbet och nu ska hon laga lite mat sen ska vi åka en sväng med t-banan. Och jag ska strax fortsätta packa lite.. 



m♥

Smoothie = Underbart gott!

Fan va gott det är med smoothie. Och det är ju så sjukt lätt med =) Vädret har varit underbart skönt idag, legat uppe på takterassen och solat. Nu blir det kolla fredagens avsnitt av robinson och sedan ligga och läsa lite i min bok känns osm att jag inte kommer någon vart i den haha, man är så trött på kvällen så man orkar inte läsa mer än ett kapitel. Orkar inte skriva mer just nu.



   
  

m♥ 
-  you leave me breathless..

Är det fina halmstad vädret på väg till oslo? :)

Nu tittade solen precis fram och himmelen har blivit blå. Och jag och josse ska upp på takterassen och sätta oss i solen, man får ju vara lite brun när man kommer hem ;) Idag händer inte så mycket annat faktiskt vi ska ta en sävng med t-banan till jernebarnetorget för att jag ska visa josse hur man går till bussen som går till halmstad!

Jag säger bara fy fan vilken kväll igår, jag kan bara skratta åt det idag, emn igår hade mna panik och var chockad hela kvällen för nått nytt hände hela tiden när vi trodde det var över haha.

Nu ska vi upp och kolla läget jag tror att det kommer bli en hel del snack om gårdagen haha!

Hej hopp i lingonskogen!
m♥

Brandupplevelse på Munkedamsveien 59 !!

Vaknade idag och självklart var det dimma.. igen. Vi hade önskat sol så vi kunde ligga på takterassen men icke sa nicke. Vi åt frukost och kollade på Rännstensungar där vi båda två började lipa som två småungar. Sen så fixade vi till oss och beslöt oss för att åka till IKEA. Vi tog gratis bussen dit och det tog ca 15 minuter. När vi sen var framme så började vi irra runt och visste inte riktigt vart vi skulle gå. Men tillslut kom vi på rätt håll :) Vi gick igenom alla avdelningar och fick tillsut med oss dekorations stenar till lägenheten, flytljus, isglass formar och jag köpte dekoration till väggen i min sovhörna. När vi hade handlat klart och stått i kassan ett tag, blev vi sugna på billig pölse och brus för endast 10 kr. Efterätten blev en varsin mjukglass och det var MUMS! :) Men där stötte vi på lite problem, vi hade helt enkelt för mycket att bära i händerna samtidigt, men vi löste det på bästa sätt ändå ;) hahah som vi skratta. Sen tog vi bussen hem, passade också på att köpa nya månadskort eftersom de förra gick ut idag.
Vill också bara tillägga att Josse stämplade sitt kort idag så nu kan hon åka säkert i en månad och slippa tänka på böteslappen ;)

Väl hemma gjorde vi ännu en god midda. Hade bestämt oss för att ha en skönhetskväll med ansiktsmask, fotbad, massage, massa godis självklart och hela kittet..
Jag skulle börja sätta upp min väggdekoration och Josse skulle smälta sin choklad i mikron som hon tjatat om hela kvällen innan vi började vår "skönhetskväll".
När jag väl va klar med väggdekorationen hör jag Josse skrika på nedervåningen "MALIN, DET BRINNER!!"
Jag rusa nerför trappan och ser Josse springa till fönstret, hon öppnar det och säger "Det brinner i köket!"
Jag kände paniken i kroppen och skrek "men släck för helvete!" och jag rusade ut i köket och såg det rökfyllda rummet och öppnade dörren till Mattans och Linus sovrum med tanke på att brandlarmet sitter där och vi visste att det skulle gå igång. Det började tjuta direkt...men Josse hade redan tagit ut den brinnande koppen i mikron..Helt svart och Josse ber om ursäkt för det Matilda. Hela lägenheten va fylld med rök och fönstrerna stod vidöppna. Jag och Josse sprang in till grannen. Josse : "Vet ni hur man stänger av brandlarmet!?" Dom : "Nej. Ring Kathrine!!" (Hyresvärden). Larmet gick nämligen inte bara hos oss, utan HELA huset, så när jag väl sprang ner för att säga till Kathrine, så såg jag att grannen hade fest och sprang in där för att fråga vilket nummer hon bodde på. Dom undrade självklart vad som hade hänt med tanke på att larmet tjöt hos dom också. Stressig som jag va slängde jag bara ur mig att det brann i mikron. Dom ville hjälpa till så ena grannkillen var redan påväg ner till Kathrine när han bad mig gå in i deras lägenhet för att se om larmet fortf gick hos dom men då hade det slutat så han gick upp igen och jag gick tillbaka in till Josse där det också hade slutat tjuta. Där stog hon förtvivlad, tittandes ner på sin kålbit till choklad och gapflabba.. "det var det chokladen åt helvete hahahah!" Jag kunde inte låta bli att skratta jag heller och båda låg i stort sett vikta över diskbänken.

Vi vädrade lägenheten för att få ut all rök och framförallt den förjävligt stinkande lukten. Sen satt vi mest chockade och kunde inte låta bli att skratta..
Vi beslöt oss att till slut att ta på oss ansiktsmaskerna för att försöka koppla av lite och efter en kvart gick Josse först upp för att tvätta bort sin. SJÄLVKLART PLINGADE DET DÅ PÅ DÖRREN! Jag hörde Josse gapflabba där uppe och jag tänkte "men nej kan inte visa mig såhär!" men jag hade inget val. Öppnade dörren och där stod både grannar och en man från SectorAlarm. Tänkte att nu vill jag sjunka genom jorden. Dom kör alltid ut när larmet har gått för att kolla läget och se vad som hänt. Vi fick skriva papper och som tur va slapp vi betala något med tanke på att dom som bodde här innan oss fortfarande står på larmet.

Nu sitter vi iaf här igen...skrattar åt vad som har hänt och hoppas att inget mer händer denna kvällen..
Frågan är om man vågar använda mikron igen??  :P Tror dock att Josse står över dethär med att smälta choklad i fortsättningen! haha herregud.

Jossse & Malin : What a weekend!

See ya!

Bilder från den händelserika dagen :)

(Min dekoration syns på den sista bilden och
lägg märke till josses lillfinger på den bilden hon äter glass!! För er som känner till det ;) jag vet det är lite läskigt! )
Försökte få med röken på bilden men det som kom med är ingenting mot va det va från början det kan jag lova!
Och visst är vi läckra i våra ansiktsmasker? ;)


               

Hej so long!
m♥

Mys fredag med josse

Då va det helg igen och vi har passerat 1 Månades strecket redan..  Igår var jag på två intervjuer en på Burger King och en på ett cafe där de sökte diskhjälp på lördagar. Vet inte än hur det gick men hoppas på det bästa såklart =) Har jobbat idag på samma dagis som jag jobbade på i måndags där han från sannarp jobbade. Och när man kommer hem så har matilda och linus åkt till halmstad så nu är det bara jag och josse kvar! Har precis ätit pasta med pastasås, och det blev så jävla gott och blev så jävla mätt, men det är la det som är meningen med god mat?!

Har precis kollat på första säsongen av one tree hill och väntar på så ska det låta som vi skall titta på. Och självklart äta lite godis :) Men nu ska jag springa bort till joker för att köpa nässpray det andra är slut!

Puss
m♥

Lite bilder på underbara vänner och gamla minnen!

     
    
      

 Bara att njuta och luta sig tillbaka och minnas!

Nu nalkas det vår i oslo

Ge mig sommar nu!

Idag vaknade jag upp helt igentäppt i näsan, nässprayet hjälpte nog inte förens en halv timme efter. Blev inget jobb för mig idag dom ringde inte från dagiset dom ringde dock från grata och undrade om jag ville jobba idag men fick säga nej för mådde inte alls bra. Hade feber igårkväll men nu mår jag bättre bara näsan som är jobbig.

Vi har varit nere på stan idag för att få lite frisk luft. Gick i lite affärer coh kollade runt, och köpte inte en ända sak :) Sen så gick jag och Matilda tillbaka hem. Vi gick längs hela Karl Johan ända upp till slottet där vi tog massa bilder. Och stod ett tag och kollade på vakterna när dom gick där för sig själv och bytte arm för geväret och mycket mer..  Sen så såg vi kanske Märtha Louise, för det var en tjej med barnvagn som såg ut som henne bakifrån. Hon gick fram tillvakten och visade la nått kort så öppnade han porten och hon traskade in.. så lätt var det.

Sen kom vi hem lagade lite mat, sen bar det ner till Aker brygge där solen stod högt i sky. Där satt vi en stund efter att kollat lite på båtar och allt folk som gick förbi hela tiden, sen så började en fågel cpa sig så då var det dags att gå hem.

Nu är det dags för städning. STORSTÄDNING!! jag ska städa köket, matilda ska städa vardagsummet, josse ska städa hall trappa övervåning, linus ska städa toan. Så här ska det bannimej bli fint =D 

Imorgon är det dags för intervju på Burger King haha. Och imorgon ska jag sitta på takterassen och sola lite :)

Här kommer massa bilder från dagen som gått!

                        


Här kommer det lite bilder från när jag var på aker brygge med Bella och Emelie.


    

Ha det kalas
m♥

RSS 2.0