<3

Får jag bryta ihop
I din famn
Gråta alla tårar
Jag gömt för dig
Kan du ta hand om mig
För jag klarar det inte själv

Håll om mig
Säg att allt är bra
Lova att alltid stanna kvar

Får jag somna
I din famn
När alla tårar är slut
Och veta
Att du tar hand om mig
I natt


image18



Lördag

Igår var det Final i Let´s dance :) har hejjat på Tony från början så, det va han som jag höll på igår, emn har även gillat tina så det gjorde inte nått att hon vann men tycker tony förtjänade att vinne och annika med för hon kom ju tvåa förra året med tobbe så hade varit kul om hon tog hem det i år men det blev samma plats igen. Och sen så va det kul att se dom gamla dansarna, fast uffe hade inte behövt komma han gjorde inte nått  där ändå!!
Lite härliga bilder från finalen :)

Finalisterna!

     

Programledare, jury och Cissi och Richard :)

   

Jobbat idag, inte så mycket att göra men men sen var jag och pappa ute och körde en liten runda.  :)
nu har jag inte nått att göra skiter i pluggandet nu faktiskt orkar inte! Ikväll blir det kolla på det nya programmet Körslaget, som börjar ikväll ska bli kul. nej nu ska jag kila iväg och äta.

/m ♥


torsdag kväll

Idag var det ännu en dag på körskolan jag och josse är flitiga nu :) Jag bokade körlektioner med :D
Sen blev det lunch med Lisa på Stanton´s, det va mys! Sen en liten runda på stan han vi med oxå. Sen va jag och mamma och solade, för här lär det inte bli sommar på ett tag :/ vill ha sommar nu!  INTE SNÖ!!!

Nu åkte nyss kusinerna hem, suttit och spelat ett barbie spel på datan med en av dom nu i typ en timme tråkigt som fan men man är ju den bästa kusinen och det ska jag förbli då sviker jag dom ej. Fast maja bara låg och sov, så hon missade vår stund med barbie spel :(  Lisa satt och ritade lite ett tag då passade jag på att fixa Fridas blogg jag piffade till den med lite bilder mm ..  man är ju så snäll så^^ 

Shit lovet är snart slut :S och vad har jag gjort? hmm.. inte ett skit jo vatt på körskolan, kollat tv/film, suttit vid datan, och jobbat lite.. men inte nått plugg som jag borde göra. Det får bli imon!  Fast då ska jag till körskolan igen sen dansa med martina men till att plugga finns det alltid tid till.. NOT!

Nej nu ska jag återvända till sängen och kolla klart på Efterlyst =)

Tjingeling


/m  ♥

Onsdag

satt och kollade på lite kläder innan och hittade en jätte söt klänning och hittade två snygga bikini med :) Blev kär i dom sakerna  och mycket mer..   Måste köpa det!!

image10

Vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha!!!!

/ m

Trött

Har suttit och fixat och trixat med bloggen, och kommit en liten bit på vägen. Men den är inte klar än kommer ta ett tag till. Mina ögonlock börjar bli allt tungre ju mer klockan blir, borde krypa ner till sängs innan jag deckar framför datan.

Idag va jag och josse duktiga vi va på körskolan ett bra tag, och det va tack vare våra choklad kakor som vi orkade plugga ända in i det sista. Körskolan väntar på oss imorgon med, då blir det lika håra tag som idag.  Det är det som jag orkar plugga just nu, skolans läxor och skit orkar jag inte med just nu fast att jag borde göra lite saker.. det kommer när det kommer.

Idag va jag besviken för Gossip Girl inte visades. Blää! 

Nä nu ska jag krypa till sängs, god natt allihop!

/m

Hallo Där!

Nu har jag fixat en blogg weeii^^ Hade inte nått att göra så ett sätt att fördröja tiden med var att fixa en blogg. Men den är ful just nu men jag håller på att fixa den, men det tar lite tid är  och jag är inte så  duktig på hur man fixar sånt det blir bara fel hela tiden, men men det kommer la.

Nu sitter jag här och har försökt att fixa lite men jag ger upp!  
Äntligen så har vi lov, har längtar svin mycket på det, det har varit ett efterlängtat lov kan jag säga. Påsken va helt okej en hel del godis blev det :D  Idag är det körskolan som gäller nu jävlar josse ska vi plugga! 


/ m

RSS 2.0