Hänt en del sedan sist..

Då var det ett tag sedan man uppdaterade sig på bloggen, har som sagt haft fullt upp hela tiden har det kännts som. I onsdags så vad josse med mig på en tennis klubb ( Oslo tennisklubb) där jag pratade med huvudtränaren och någon äldre dam. Dom tyckte att jag skulle provspela för dom :) Dom tyckte det var synd för att nu var det tydligen försent att vara med i damlaget. Och det fattades en tjej, men man vet ju aldrig ;)  hade iallafall varit sjukt kul och vill verkligen börja spela igen! Så jag fick tränarens mail och nummer så jag skulle höra av mig när jag kunde o hade fått mina tennis saker..

I Fredags så var Jag och josefin i sofienbergsparken och grillade korv med bella och hennes brudar mm..   Och va händer när jag o josse sitter där och äter då? Jo självklart kommer det en fågel och bajsar mitt i josses potatis sallad och på ellas skinjacka.. En sån där äcklig grön skit!! höll fan på att spy samtidigt som jag as garvade så tårarna rann..
På vägen hem sen på trikken så började jag och josse diskutera varför Negrarna är så mycket större på alla kropps delar.. De har större rumpa, läppar, hår, bröst...  Det borde väll vara för att det är en ras närmare aporna för det är dom ju..




Senare på kvällen så fick vi besök utav issa, fanny och ellen. Dom partajjade lite här hemma lite senare på kvällen, men själv skulle man ju upp och jobba dagen efter så det blev sängen för min del.

Lördagen gick snabbt på jobbet för mna hade ju lite att se fram emot på kvällen. Kom hem och började fixa sig inför kvällen. Vi hade lite planer men det blev att vi var här hemma och festade och vi var även inne hos grannarna för dom hade fest. jag blev trött och gick och la mig medans de andra gick  ut en sväng på stan men det hade tydligen bara gått runt lite .. förutom josse då! hahaha ;)


Söndag och 17 Maj Norges Nationaldag!
vi steg upp trötta som jag vet inte vad.. Men upp skulle vi för vi var ju tvugna till att se på allt folk och folktåget som gick i parad med trummor och andra instrument och massa barn som vinkade till kungen med deras norge flaggor.. Och han stod där på balkongen och vinkade tillbaka till alla i folkmassorna. Han borde ju seriöst ha träningsverk nu efter allt vinkande. Och Norge hade ju ännu en till sak att fira denna dagen och det var ju att Alexander Rybak tog hem segern för Norge i  Eurovision Song contest =)  Så nästa år blir det Final här i oslo det ni ;)  Efter vi varit på stan ett tag så begav vi oss hem för att förbereda oss inför att åka till vigelandsparken. Där satt vi i stekhet sol och grillade, vi spelade även lite fotboll :D sedan var det dags för tjejerna att dra sig mot sverige igen så jag och linus begav osss hem med dom och matilda och josse var kvar i parken. Sen hände det inte så mycket mer igårkväll..

Idag vaknade man inatt utav att regnet öste ner, som det även gjorde när mna steg upp i morse det var ju sådär lagom kul ju. Men skönt att man är inne hela dagen och när man tittar ut så spöregnar det då är man glad att man har ett jobb under tak! Som dock inte josse har typ haha!  Denna veckan jobbar jag 9- 17 och på torsdag 9-21 fast vårt Biltema har stängt eftersom det är en röd dag, men vi ungdomar ska jobba i en butik som skall öppna 1 h här ifrån. Så där skall vi hjälpa till på vår lediga dag, och vi får 250 kr i timmen det ni ;) och tänk att jobba med det i 12 h det blir klirr i pengarbössan!

Nu har vi precis kollat på The Perfect Holiday och Mysfaktorn i lägenheten är 9 av 10 på den skalan, levande ljus och nersläkt det ni ;)  strax skall jag krypa till sängs! :)

Nu är det inte långt kvar till sverige och Bulgarien! Oh jävlar i mej vad jag längtar!

Joddelattelittiho!
m♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0