Hemfärd för grabbarna grus!

Då var man hemmkommen efter att vinkat av grabbarna på busscentralen. Hade inte varit fel om dom stannade lite längre.. men men. Kul att dom kom hit iallafall :D vi har haft kul!  

vi har..
♦ ätit gott
♦ druckit gott
♦ gått på stan
♦ åkt båt
♦ grillat
♦ skämtat (nästan alldeles för mycket  haha )
och mycket mycket mer..

Det är alltid tråkigt när folk lämnar en, men finns inte så mycket att göra förutom att längta tills nästa gång man ses.

Midsommarafton var lugnt eller vi lagade god mat och satt och drack här hemma, vi laddade upp inför midsommardagen istället där det skulle bli mer fest. Som sagt igår så bjöds det på grillfest hemma hos Tobias och Richard på grönland det var mysigt , och vi hade iallafall tur med vädret hade regnat hela dagen men när vi kom dit så slog det om och blev fint väder :)  Grillad hamburgare blev det och fy fan va gott det var. Festen fortsatte i deras lägenhet tills det var dags att gå in mot staden. Där vi va inne en snabbis på Onkel donald, Hardrock och Jag en snabbis på Sirkus för att hälsa på jessica.  Vid tre tiden bar det hemåt för de tre halmstad borna, vi somnade nog direkt och sov till klockan tio.  :D

 Nu skall jag städa lite så det är rent och fint när de andrra kommer hem.  :) Efter det blir det mat och film och popcorn!
En riktig slappedag idag eftersom det blir hårt jobb nu de tre kommande dagarna med jobb 08-21 puh..

Bilder från helgen kommer upp när jag lagt in de på datan. ha en skön söndag i solen (hört att vädret e bra  halmstad)

m♥


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0